Останні новини
ДСНС попереджає про лавинну небезпеку у КарпатахПрогноз погоди на 18 січня: останній теплий день перед йорданськими морозамиЯк робота в офісі може зашкодити сімейному життюНа вул. Руській у Львові перенесли трамвайну зупинкуУ Львові спіймали столичних «гастролерів», які грабували магазиниБільше половини покупок українці вже оплачують карткоюЗавтра в Україні потепліє, вдень місцями очікується до +10°У Львові на 18-річну дівчину з будинку впав шматок цегли"Укрзалізниця" запровадила функцію онлайн-купівлі пільгових квитків людям з інвалідністюСьогодні до 22 години у центрі Львова частково не буде водиНа Львівщині автобус наїхав на чоловіка, який сидів на дорозіНа Пустомитівщині невідомий водій збив пішохода і втікНа олійному заводі «Майола» згоріло 40 тонн насінняНа заході України оголосили штормове попередженняУ Запоріжжі від грипу померло немовляУ Львові від ускладнень кору померла 36-річна жінкаЗ початку року на кір захворіли понад 5 тисяч українців: МОЗ вкотре нагадує про щепленняМасштабна пожежа на олійному заводі «Майола» біля Львова (ВІДЕО)У Львові вчаділа сім’я з шести осіб. Серед постраждалих – троє дітейЗавтра в Україні потепліє, на заході місцями пройде дощЧерез велику кількість отруєнь чадним газом, у львівських будинках проведуть позапланові перевірки
Авторизація
Календар публікацій
«    Січень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Львів’янка увійшла до п’ятірки найкращих обсмажувачів кави у світі



Львів'янка Юлія Сайчук, яка працює в одній із популярних кав’ярень, увійшла до п'ятірки найкращих на світовому чемпіонаті з обсмажування кави.

Про це повідомив власник кав'ярні Маркіян Бедрій, пише Твоє місто.

Престижний світовий конкурс серед фахівців з обсмажки кави World Coffee Roasting Championship 2017 відбувся 12-14 грудня у Китаї, в місті Гуанчжоу. Участь у чемпіонаті взяв 21 експерт з обсмажування кави. Україну представляла львів'янка Юлія Савчук, яка є нинішньою чемпіонкою України з обсмажування кави.

Спочатку Юлія Сайчук була на четвертому місці, проте після перерахунку голосів опинилася на п’ятому.



"У будь-якому випадку, це дуже класно. Це велика честь, адже на чемпіонаті оцінювався професіоналізм обсмажувачів кави", – говорить Маркіян Бедрій.

"Кожен учасник повинен був прогрейдити зелене зерно. Тобто виміряти вологу, розмір скрінів, відібрати дефекти і класифікувати їх. Посмажити моносорт, вибравши перед тим свій профіль обсмажки. Посмажити інші три сорти і зробити суміш", – пояснює він умови чемпіонату.

Переможцем чемпіонату став італієць Рубенс Гарделлі. Друге та третє місце зайняли представники Німеччини та Швеції відповідно.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах