Останні новини
У неділю «Дударик» презентуватиме нову мистецьку програму «Хор Ангелів»Перші національні змагання з велоспорту у 2021 році відбудуться на ЛьвівщиніЗ початку січня на міську станцію компостування надійшло 157 тонн органічних відходівЦьогоріч ЛКП «Львівсвітло» планує підсвітити низку об'єктівНа Львівщині судитимуть лікаря через смерть 28-річної породілліБізнес-гороскоп на завтра, 28 січня, для всіх знаків зодіакуЩо ви бачите на зображенні: кішку чи мишу?!Збірна Львівщина виборола 11 медалей Чемпіонату України зі стрільби з лукаУ Львові вшанували пам’ять жертв ГолокостуСім постачальників газу встановили тарифи менше 6,99У «Шегинях» затримали групу нелегалів з Туреччини (ФОТО)Неподалік Львова 9 рятувальників гасили пожежу в гаражі (ФОТО)У горах на Львівщині травмувалися троє туристів-лижниківЗа останню добу на Львівщині було проведено 1153 ПЛР-тести, з яких 221 — позитивнийЗа добу в Україні виявили 3 776 випадків коронавірусуЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 27 січняЦьогоріч місто продовжить працювати над реконструкцією зовнішнього освітленняЦьогоріч поліція Львівщини розшукала 21 дитинуУ ЛНУ ім. І. Франка стартувала зимова IT-школа Data Engineering and Security 2021«Гаряча лінія» Львова припинила співпрацю з ПП «Компанія Астра»Тест на логіку: знайдіть власника кабінету
Авторизація
Календар публікацій
«    Січень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Львів’янка увійшла до п’ятірки найкращих обсмажувачів кави у світі



Львів'янка Юлія Сайчук, яка працює в одній із популярних кав’ярень, увійшла до п'ятірки найкращих на світовому чемпіонаті з обсмажування кави.

Про це повідомив власник кав'ярні Маркіян Бедрій, пише Твоє місто.

Престижний світовий конкурс серед фахівців з обсмажки кави World Coffee Roasting Championship 2017 відбувся 12-14 грудня у Китаї, в місті Гуанчжоу. Участь у чемпіонаті взяв 21 експерт з обсмажування кави. Україну представляла львів'янка Юлія Савчук, яка є нинішньою чемпіонкою України з обсмажування кави.

Спочатку Юлія Сайчук була на четвертому місці, проте після перерахунку голосів опинилася на п’ятому.



"У будь-якому випадку, це дуже класно. Це велика честь, адже на чемпіонаті оцінювався професіоналізм обсмажувачів кави", – говорить Маркіян Бедрій.

"Кожен учасник повинен був прогрейдити зелене зерно. Тобто виміряти вологу, розмір скрінів, відібрати дефекти і класифікувати їх. Посмажити моносорт, вибравши перед тим свій профіль обсмажки. Посмажити інші три сорти і зробити суміш", – пояснює він умови чемпіонату.

Переможцем чемпіонату став італієць Рубенс Гарделлі. Друге та третє місце зайняли представники Німеччини та Швеції відповідно.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах