Останні новини
Нв Рівненщині від кору помер 27-річний чоловікСупрун обіцяє перевіряти лікарні без попередженняУ Львові 9 дітей-сиріт отримали власне житлоУкрзалізниця підвищила ціни на постільну білизну, каву і чайУ Львові іноземець пограбував 19-річну дівчину«Укрзалізниця» змінила графік курсування потяга «Чотири столиці»На Львівщині виявили під кригою тіло чоловікаУ Червонограді жінка вбила свого батькаУ Львові двоє дітей потрапили у реанімацію через отруєння чадним газомНа Львівщині збільшується кількість хворих на грип та ГРВІВчора на Львівщині сталось 50 ДТПУ Пустомитівському районі чоловік поранив ножем двох 17-річних хлопцівПасажирка з Рівного повідомила про замінування залізничного вокзалу у ЛьвовіУ Закарпатській області снігова лавина заблокувала трасу (ФОТО)Хлопець, що до смерті побив односельчанина, сяде за ґрати майже на 9 роківНа Жидачівщині під час пожежі в будинку загинули двоє осіб (ФОТО)ДСНС попереджає про лавинну небезпеку у КарпатахПрогноз погоди на 18 січня: останній теплий день перед йорданськими морозамиЯк робота в офісі може зашкодити сімейному життюНа вул. Руській у Львові перенесли трамвайну зупинкуУ Львові спіймали столичних «гастролерів», які грабували магазини
Авторизація
Календар публікацій
«    Січень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Що не варто їсти жінкам після 40 років: поради дієтологів



Враховуючи вікові зміни, людям важливо коригувати і свій раціон приойму їжі. Лікарі наголошують, що особливо важливо стежити за харчуванням жінкам після 40-ка років.

Експерти з харчування радять жінкам у зрілому віці відмовитися від сосисок, передає 24 канал з посиланням Ukrhealth.

За їх словами, окрім того, що сосиски дуже жирні, у них зазвичай міститься багато натрію. Тому, таке поєднання підвищує ризик розвитку хвороб серця і судин.

Жінкам після 40 років варто відмовитися від шашликів і м’яса, приготованого на грилі. Експерти застерігають, що чим вище температура готування м’яса, тим більше в його білку утворюється сполук, здатних викликати рак підшлункової залози і рак кишечника. А з віком схильність до розвитку цих захворювань посилюється.

Окрім того, дієтологи рекомендують у зрілому віці не вживати продуктів і напоїв, що містять штучні підсолоджувачі, адже негативно впливають на чутливість організму до інсуліну. У свою чергу, це збільшує ймовірність розвитку цукрового діабету другого типу.

Також, експерти не радять їсти соуси. За словами лікарів, насичені гострими і солоними інгредієнтами вони не підходять жінкам, які наблизилися до своєї менопаузи.

Дієтологи зауважують, що варто відмовитися і від продуктів, багатих на рафіновані вуглеводи – вироби з білого борошна, білий рис. Адже вони збільшують вміст глюкози в крові.

Жінкам після 40 років також небезпечно їсти смажену картоплю. Медики наголосили, що чим старша людина, тим менше в її раціоні має бути продуктів зі шкідливими жирами, небезпечними для судин.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах