Останні новини
Сьогодні у Львові відбудеться концерт до 51-річчя Кузьми СкрябінаЛьвівські поліцейські викрили крадія із Запорізької областіНа Львівщині виявлено африканську чуму свинейПід час пожежі в одеському готелі загинуло 8 людейЛьвівська залізниця змінила розклад руху приміського потяга Львів – ТрускавецьЯкі свята відзначають 17 серпняПогода у Львові 17 серпняЧого очікувати від зрок у суботу? Гороскоп на сьогодні, 17 серпня, для всіх знаків зодіакуДля яких знаків зодіаку любов і сім'я найважливішеЯк швидко заснути: корисні рекомендаціїІз понеділка перекриють рух транспорту на частині ЛисенкаДо Львова з офіційним візитом прибув очільник ПЦУ ЕпіфанійТест. Виберіть свій улюблений напій і ми розповімо про рівень вашої уваги і допитливості.Бізнес-гороскоп на завтра, 17 серпня, для всіх знаків зодіакуНа Львівщині зіткнулись два легковики - загинула дитина, п’ятеро осіб травмованіУ Львові змінять маршрути автобусів №4а та 52На Львівщині прикордонники виявили велику партію сигарет у потязіНа Львівщині внаслідок ДТП загинув пасажир автомобіляДе у Львові сьогодні не буде світлаВ Україні сьогодні місцями пройдуть дощі, у багатьох областях похолодаєНа Прикарпатті під час відпочинку отруїлися 13 дітей
Авторизація
Календар публікацій
«    Серпень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Супрун пояснила, чому щодня потрібно їсти бобові



Щоденне вживання бобових може значно знизити ризик розвитку низки хвороб, зокрема діабету 2 типу.

Про це інформує в.о. міністра охорони здоров'я України на своїй сторінці у Facebook.

Вчені зазначили найкорисніший вид бобових – сочевиця. При вживанні її тричі на тиждень, сочевиця захистить від діабету.

Інші дослідження підтверджують, що дієта збагачена бобовими, зменшує ризик розвитку ожиріння, серцево-судинних хвороб, рівень холестерину. Щоденне вживання бобових допоможе у лікуванні вже наявних недуг.

Супрун назвала інші причини, чому потрібно вживати бобові

1. Містять поживні речовини, білки, клітковину та амінокислоти
Через склад бобових організм швидко насичується та отримує поживні речовини. Бобові мають низький глікемічний індекс.
Вони також містять незамінні кислоти, зокрема триптофан, який забезпечує організм добрим настроєм та повноцінним сном.

2. Сприяють зниженню ваги
Вживання щодня 1 чашки бобових впродовж 3 місяців сприяє схудненню, зменшенню об’ємів талії та нормалізації рівня цукру в крові.

3. Нормалізують тиск
Науковці підтверджують, що тривале вживання бобових зменшує тиск, деякі вчені розглядають бобові як частину лікування артеріальної гіпертензії та в цілому проблем з тиском.

4. Контролюють рівень холестерину
Через високий вміст клітковини, бобові здатні знизити рівень холестерину у середньому на 8 пунктів без вживання ліків.

Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах