Останні новини
Синоптик розповіла, коли в Україні похолодаєУ Трускавці відкрився IV Форум місцевого розвиткуУ жовтні Нацбанк введе в обіг банкноту номіналом в 1000 гривеньУкраїна призупиняє участь у роботі ПАРЄУ ДТП на Дрогобиччині постраждали двоє людейНа Львівщині11-річного хлопчика вдарило струмом на залізничній коліїНаскільки з 1 липня подорожчає виготовлення закордонного паспортаЯке свято 25 червня: народні прикмети й традиції, чого не можна робити в цей деньУ Львові, Винниках і Брюховичах планово вимикатимуть світлоПогода у Львові 25 червняТест : "Який ти у спілкуванні"Бізнес-гороскоп на завтра, 25 червня, для всіх знаків зодіакуУ Золочеві, що на Львівщині у ДТП загинув 37-річний мотоциклістУ «Львівській політехніці» запрацює IoT-лабораторіяУ Львові вночі чоловік проник в чужий автомобільПетрів піст 2019: скільки триватиме, правила харчування та заборониНа Львівщині з водойм витягнули двох потопельниківЛьвів’ян просять оминати будинок на вул. Князя Романа, 26 – можливий обвал стіниНа Сколівщині через укус гадюки госпіталізовано 39-річного чоловікаДТП на Бродівщині: двоє підлітків загинуло, ще п’ятеро осіб травмованоДе сьогодні у Львові не буде світла
Авторизація
Календар публікацій
«    Червень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Супрун пояснила, чому щодня потрібно їсти бобові



Щоденне вживання бобових може значно знизити ризик розвитку низки хвороб, зокрема діабету 2 типу.

Про це інформує в.о. міністра охорони здоров'я України на своїй сторінці у Facebook.

Вчені зазначили найкорисніший вид бобових – сочевиця. При вживанні її тричі на тиждень, сочевиця захистить від діабету.

Інші дослідження підтверджують, що дієта збагачена бобовими, зменшує ризик розвитку ожиріння, серцево-судинних хвороб, рівень холестерину. Щоденне вживання бобових допоможе у лікуванні вже наявних недуг.

Супрун назвала інші причини, чому потрібно вживати бобові

1. Містять поживні речовини, білки, клітковину та амінокислоти
Через склад бобових організм швидко насичується та отримує поживні речовини. Бобові мають низький глікемічний індекс.
Вони також містять незамінні кислоти, зокрема триптофан, який забезпечує організм добрим настроєм та повноцінним сном.

2. Сприяють зниженню ваги
Вживання щодня 1 чашки бобових впродовж 3 місяців сприяє схудненню, зменшенню об’ємів талії та нормалізації рівня цукру в крові.

3. Нормалізують тиск
Науковці підтверджують, що тривале вживання бобових зменшує тиск, деякі вчені розглядають бобові як частину лікування артеріальної гіпертензії та в цілому проблем з тиском.

4. Контролюють рівень холестерину
Через високий вміст клітковини, бобові здатні знизити рівень холестерину у середньому на 8 пунктів без вживання ліків.

Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах