Останні новини
ЛКП «Львівелектротранс» встановив понад 200 дезінфекторів у трамваях і тролейбусахТест. Образ, який ви першим побачите на зображенні, охарактеризує вашу особистістьУ Львові вже одужали 64 медики, які хворіли на COVID-19Бізнес-гороскоп на завтра, 5 червня, для всіх знаків зодіакуЗавтра в Україні потепліє, місцями пройдуть дощіУ Львові стартувала перша хвиля зарахування дітей до садочків«Чим більше тестів ми робимо, тим більше маємо позитивних», — А. СадовийВ українській армії - 131 хворий на COVID-19Андрій Садовий ініціює створення тимчасової слідчої комісії для розслідування сміттєвої блокади ЛьвоваНацбанк зміцнив гривню до 26,75Львівщина піднялась на третє місце в Україні за кількістю інфікованих Covid-19Коронавірус в Україні: за добу встановлено рекорд та антирекордЗа добу на Львівщині -85 позитивних ПЛР-тестів, загалом 1915 інфікованих коронавірусомЯкі свята відзначають 4 червняПогода у Львові 4 червняЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 4 червняВагомі причини частіше пити молокоУчені назвали секрет щасливих стосунківЯким знакам Зодіаку червень принесе успіхи в роботіВ Україні штрафуватимуть водіїв, пасажирів та велосипедистів без світловідбивачівНа Львівщині ще дві смерті від коронавірусу
Авторизація
Календар публікацій
«    Червень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Рецепт смачної вечері: як приготувати запіканку з куркою та овочами



Кожна господиня має свій рецепт запіканки з овочами, адже до страви можна додавати улюблені інгредієнти.

Як приготувати запіканку з овочами та м'ясом: рецепт

Інгредієнти: курячий фарш – 700 г, цвітна капуста – 200 г, броколі – 200 г, квасоля стручкова – 200 г, помідори – 2 шт., цибуля, вершки – 220 мл, сир твердий – 200 г, борошно – 2 ст. л, спеції до смаку. 

Цвітну капусту, броколі та квасолю відваріть у соленій воді (взимку можна брати і готові заморожені овочі) впродовж 10 – 15 хвилин. Помідори очистіть від шкірки та поріжте кубиками. 

На пательні обсмажте подрібнену цибулину та курячий фарш до повної готовності. 

Після цього приступіть до приготування соусу. Обсмажте борошно на вершковому маслі. Додайте вершки та добре все перемішайте до однорідної маси. Коли соус прогріється, додайте до нього тертий сир та перемішуйте суміш, доки він не розплавиться. 

На змащену олією форму для випікання виставте половину овочів, на який висипте весь фарш та помідори. Зверху викладіть решту відварених овочів. Залийте все приготованим соусом.

Випікайте страву впродовж 40 хвилин при температурі 220 градусів. 
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах