Останні новини
На Львівщині туристи заблукали і травмувалися в горахУ літаках МАУ тепер продають наливки зі ЛьвоваВ уряді заявили, що з 1 березня пенсії зростуть на 17-20%Стало відомо, на скільки зріс експорт послуг на ЛьвівщиніУ Моршині водій на смерть збив 17-річного хлопця і втік з місця аваріїНа Львівщині потяг «Перемишль-Київ» травмував велосипедистаУ Червонограді пожежники загасили автомобіль, причини займання встановлюються (ФОТО)У Миколаєві, що на Львівщині чадним газом отруїлась жінкаНа Жидачівщині в ДТП загинув чоловікПрогноз погоди на 16 лютого: майже весна прийшла в Україну, але не у всі областіУ "Київстарі" розповіли, які тарифні плани скасують до 15 квітняСьогодні у Новояворівську відкрили інклюзивно-ресурсний центрЧерез грип у 7-ми навчальних закладах Львова призупинено навчанняЗа день на Львівщині 80 людей захворіли на кірМитники передали у бібліотеку Стефаника вилучені на кордоні раритетні книгиВ університеті Франка відкрили ІТ-лабораторіюНа Львівщині з незаконного користування повернуто 44 гектари землі, вартістю 28 мільйонівНа вихідні в Україну прийде весняне теплоНа Львівщині оштрафували чиновницю за незадекларований подарунок вартістю 230 тисячУ будинку на вул. Шевченка через пожежу на кухні ледь не згоріла квартира (ФОТО)На кордоні службовий собака виявив у тайнику 260 кілограмів тютюну (ФОТО)
Авторизація
Календар публікацій
«    Лютий 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 

Рецепт смачної вечері: як приготувати запіканку з куркою та овочами



Кожна господиня має свій рецепт запіканки з овочами, адже до страви можна додавати улюблені інгредієнти.

Як приготувати запіканку з овочами та м'ясом: рецепт

Інгредієнти: курячий фарш – 700 г, цвітна капуста – 200 г, броколі – 200 г, квасоля стручкова – 200 г, помідори – 2 шт., цибуля, вершки – 220 мл, сир твердий – 200 г, борошно – 2 ст. л, спеції до смаку. 

Цвітну капусту, броколі та квасолю відваріть у соленій воді (взимку можна брати і готові заморожені овочі) впродовж 10 – 15 хвилин. Помідори очистіть від шкірки та поріжте кубиками. 

На пательні обсмажте подрібнену цибулину та курячий фарш до повної готовності. 

Після цього приступіть до приготування соусу. Обсмажте борошно на вершковому маслі. Додайте вершки та добре все перемішайте до однорідної маси. Коли соус прогріється, додайте до нього тертий сир та перемішуйте суміш, доки він не розплавиться. 

На змащену олією форму для випікання виставте половину овочів, на який висипте весь фарш та помідори. Зверху викладіть решту відварених овочів. Залийте все приготованим соусом.

Випікайте страву впродовж 40 хвилин при температурі 220 градусів. 
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах