Останні новини
Тест. "Руки на кермі" - тест-спостереження про настрій того, хто сидить за кермомУ Зеленського оприлюднили програму заходів після інавгураціїБізнес-гороскоп, на завтра, 20 травня для всіх знаків зодіакуПодекуди до +30, а на Заході – незмінні грози: прогноз погоди на 20 травняЗ початку травня на водоймах країни загинуло 38 людейСмертельна ДТП у Брюховичах: «Мерседес» влетів в дерево, а потім в електроопоруСтало відомо ім’я переможця «Євробачення - 2019»Стали відомі деталі інавгурації ЗеленськогоВ Україні сьогодні вшановують пам'ять жертв політичних репресійУ Польщі в лісі знайшли жорстоко побитого україняСьогодні через велозаїзд можливе ситуативне перекриття руху транспортуУ Тернопільській області кульова блискавка залетіла в будинок і вибухнулаЯке свято відзначають 19 травняПогода у Львові 19 травняДієтологи назвали продукти, які викликають апетит7 причин, чому крутиться головаГороскоп на 19 травняЯк їсти полуницю з користю для здоров’я: пояснення від МОЗТест. Дізнайтеся, чи надійна ви людинаВ Україні оголосили штормове попередженняНа вулиці Львова повернуть поліцейський велопатруль
Авторизація
Календар публікацій
«    Травень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт смачної вечері: як приготувати запіканку з куркою та овочами



Кожна господиня має свій рецепт запіканки з овочами, адже до страви можна додавати улюблені інгредієнти.

Як приготувати запіканку з овочами та м'ясом: рецепт

Інгредієнти: курячий фарш – 700 г, цвітна капуста – 200 г, броколі – 200 г, квасоля стручкова – 200 г, помідори – 2 шт., цибуля, вершки – 220 мл, сир твердий – 200 г, борошно – 2 ст. л, спеції до смаку. 

Цвітну капусту, броколі та квасолю відваріть у соленій воді (взимку можна брати і готові заморожені овочі) впродовж 10 – 15 хвилин. Помідори очистіть від шкірки та поріжте кубиками. 

На пательні обсмажте подрібнену цибулину та курячий фарш до повної готовності. 

Після цього приступіть до приготування соусу. Обсмажте борошно на вершковому маслі. Додайте вершки та добре все перемішайте до однорідної маси. Коли соус прогріється, додайте до нього тертий сир та перемішуйте суміш, доки він не розплавиться. 

На змащену олією форму для випікання виставте половину овочів, на який висипте весь фарш та помідори. Зверху викладіть решту відварених овочів. Залийте все приготованим соусом.

Випікайте страву впродовж 40 хвилин при температурі 220 градусів. 
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах