Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

6 популярних продуктів, які можуть викликати рак



Дослідження свідчать про те, що є два основних фактори, які підвищують онкологічний ризик – це пасивний спосіб життя і погане харчування. Вчені назвали 6 небезпечних продуктів, які містять канцерогени.

Про це повідомляє "Жіночий Світ", пише 24 канал.

Окрім відмови від шкідливих звичок, щоб знизити ризик вам слід стежити за своєю вагою, регулярно займатися фізкультурою і дотримуватися здорового харчування з наголосом на рослинні продукти.

1. Цукор і штучні підсолоджувачі
Рафінований цукор не тільки підвищує рівень інсуліну, але і є живильним середовищем для ракових клітин. Це ще в 1931 році з'ясував німецький нобелівський лауреат з медицини Отто Варбург. Він вперше відкрив, що пухлини харчуються цукром. Для росту і поширення онкоклітинам потрібні підсолоджувачі з високим вмістом фруктози, так як вони швидко метаболізуються.

2. Штучно вирощена риба
Комерційне рибництво, засноване на розведенні великої кількості риби (наприклад, лосося) вирощується в дуже тісних умовах. В такій тісноті дуже високий ризик бактеріальних, вірусних і паразитарних епідемій, тому рибу обробляють антибіотиками, пестицидами та іншими канцерогенами. Крім того, фермерський лосось містить набагато менше омега-3.

3. Перероблене м'ясо
Бекон, сосиски, ковбаси підвищують ризик раку підшлункової залози на 67%. Перероблене м'ясо містить багато хімікатів і консервантів, в тому числі нітрати, які поліпшують смак, але відомі своєю канцерогенністю. Особливо шкідливо копчене м'ясо, тому що воно вбирає в себе смоли.

4. Картопляні чіпси
Ця популярна їжа смажиться в гідрогенізованому рослинному маслі, а потім рясно солиться. За даними дослідження, лише 30 грам чіпсів на день призводять до збільшення 1 кг ваги в рік. Крім того, чіпси містять транс-жири, які підвищують рівень холестерину. А високотемпературне обсмажування призводить до утворення акриламіду – канцерогену, який міститься в сигаретах.

5. Попкорн з мікрохвильовки
Попкорн з мікрохвильовки – зручна і відносно здорова їжа, але пакет, в якому він готується, містить перфтороктанову кислоту. Цей токсин істотно підвищує ризик раку грудей, нирок, товстої кишки, сечового міхура, простати, легенів, щитовидної залози і крові.

6. Мариновані і копчені продукти
Зазвичай такі продукти містять консерванти типу нітратів, які подовжують їх термін придатності. З часом ці добавки накопичуються в організмі людини. Зрештою вони призводять до руйнувань на клітинному рівні і можуть викликати рак.

Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах