Останні новини
Львівські прикордонники затримали чоловіка з контрабандою клеюУ Трускавці рятувальники ліквідували загорання будівлі (ФОТО)У Львові помер один з провідників ОУНУ Самборі в річці Дністер виявили тіло утопленикаЩо відбувається з організмом під час пірнання в ополонку: пояснення від МОЗДо України повертаються морози: прогноз погоди на 20 січня:У горах Львівщини травмувалося троє дітейВ Україні розширили категорії дітей, які потребують особливої соціальної увагиНа Львівщині п’ятеро людей отруїлись чадним газом. Серед них – двоє дітейУ ДСНС попередили про лавинну небезпекуНа Львівщині вантажний потяг травмував чоловікаСьогодні – Водохреще. Чого не можна робити у цей деньНв Рівненщині від кору помер 27-річний чоловікСупрун обіцяє перевіряти лікарні без попередженняУ Львові 9 дітей-сиріт отримали власне житлоУкрзалізниця підвищила ціни на постільну білизну, каву і чайУ Львові іноземець пограбував 19-річну дівчину«Укрзалізниця» змінила графік курсування потяга «Чотири столиці»На Львівщині виявили під кригою тіло чоловікаУ Червонограді жінка вбила свого батькаУ Львові двоє дітей потрапили у реанімацію через отруєння чадним газом
Авторизація
Календар публікацій
«    Січень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Названо найкорисніші види варення для зміцнення імунітету



Медики радять замінити шкідливі солодощі промислового виробництва домашнім варенням, приготованим з натуральних плодів.

Про це повідомляє Ukrhealth.

Фахівці розповіли про те, які види варення сприяють зміцненню імунітету. Зокрема, одним з найбільш корисних вони вважають ласощі з обліпихи. За словами експертів, обліпихове варення є джерелом природних антиоксидантів: у ягодах обліпихи багато вітаміну С, а також речовин – фітонцидів, що гальмують процес розмноження в організмі патогенних субстанцій.

Також дуже корисне сливове варення. Цей продукт потрібен в першу чергу тим, хто страждає від проблем з судинами, оскільки в сливі міститься багато вітаміну К, відомого своєю здатністю запобігати тромбози, а також вітаміну Р, який зміцнює стінки судин.

Іншим рекомендованим для оздоровлення варенням стало журавлинне. Ягоди журавлини містять речовини, що сприяють зниженню тиску і зменшення високого холестерину в крові. Лікарі радять їсти журавлинне варення сердечникам, і людям зі слабким шлунком.

Горобинове варення потрібно обов’язково включити в свій раціон людям, добре знайомим з проблемою «скакаючого» тиску. Крім того, його вживання допомагає при розумовій і фізичній напрузі.

Малинове варення відрізняється цілим спектром корисних властивостей. Містячи в собі багато заліза, малинове варення сприяє поліпшенню кровотворення, а високий рівень міді в ньому робить цей продукт чимось на зразок антидепресанту. Крім того варення з малини зберігає молодість: у ньому присутні вітаміни А, Е, РР, В2, які відповідають за життєвий тонус і пружність шкіри.

Смородинове варення – теж у списку вкрай корисних. За даними наукових досліджень, смородинове варення при постійному вживанні в холодний сезон благотворно позначається на захисних функціях організму: допомагає успішно чинити опір до простудних недуг. Крім мікроелементів, які позитивно позначаються на клітинному обміні речовин, у смородині присутні антоціани – речовини, що захищають клітини від ушкоджень.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах