Останні новини
Як правильно носити туфлі на підборахЗнаки зодіаку, які мають схильність до набуття багатстваЯк упакувати подарунок своїми рукамиЗавтра «Галичанка» зіграє в матчі за Суперкубок УкраїниЗ нагоди Дня Незалежності ретро-трамвай проїде площею РинокПоліцейські у Львові збили двох жінокТест на рівень вашої енергіїБізнес-гороскоп на завтра, 24 серпня, для всіх знаків зодіакуМаршрут №52 тепер курсуватиме до ВаршавськоїУкрзалізниця опитає понад 20 тис. пасажирів, чи задоволені вони якістю послугУ Львові горів корпус університету Львівської політехнікиГороскоп на вересень для всіх знаків зодіакуУ польських Татрах блискавка влучила у групу туристів, чотири людини загинуло, понад 150 постраждалихВ Україні кілька днів переважатиме пожежна небезпека 5-го рівняУ Львові під час пожежі жінка отруїлась продуктами горінняНа Львівщині внаслідок ДТП загинула 7-річна дівчинкаЯкі свята відзначають 23 серпняУ Львові чоловіка вдарило струмомУкраїна відзначає День Державного ПрапораВ Україні сьогодні без опадів, місцями температура до +34°Цитата дня: про силу слова
Авторизація
Календар публікацій
«    Серпень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Медики назвали 10 найкорисніших продуктів у світі: перелік



Експерти Європейської асоціації дієтологів і гастроентерологів склали список найкорисніших продуктів у світі.

Про це передає Ukrhealth.

Укладачі рейтингу пояснили: ними було враховано не тільки кількість корисних мікроелементів в обраних продуктах харчування. Іншою важливою умовою для потрапляння в цей список стало те, наскільки повно вони засвоюються організмом.

1 місце: Помідори. Багаті клітковиною, калієм, а також містять багато активного антиоксиданту лікопіну, що володіє протираковими властивостями. Регулярне вживання томатів корисно для серця.

2 місце: Вівсяна крупа. Завдяки високим рівням рослинних білків і клітковини страви з вівса сприяють нормалізації кров’яного тиску і оздоровленню травного тракту. Дієтологи порадили їсти вівсянку два-три рази в тиждень, але не частіше.

3 місце: Ківі. «Волохаті» фрукти містять антиоксидантні вітаміни A, C і Е, а в їх насінні містяться жирні кислоти омега-3. Ківі дуже корисні при гіпертонії, болях в суглобах.

4 місце: Виноград. Вживання його запобігає утворенню тромбів, а також, за рахунок присутності найсильніших антиоксидантів, захищає від появи пухлинних клітин.

5 місце: Риба і морепродукти. Досить з’їдати один-два рази на тиждень, щоб стати більш здоровим. В рибі і морепродуктах міститься багато жирних кислот омега-3, головних рятівників судин і серця.

6 місце: Броколі. Цей вид капусти містить сульфорафан, який захищає клітини від розвитку онкології і вбиває бактерії, що впливають на розвиток виразки шлунка.

7 місце: Авокадо. Жирні кислоти, які містяться в його плодах зміцнюють стан судин і серця, а інші речовини, фітонутрієнти, не дозволяють вільним радикалам проникати в клітини організму, роблячи їх вразливими перед пухлинами.

8 місце: Листові салати та зелень. Ці продукти – джерело величезної кількості вітамінів і мінералів, що йде на користь всьому організму.

9 місце: Часник. Його вживання перешкоджає розмноженню бактерій, підвищує потенцію, захищає від розвитку раку.

10 місце: Лляна олія. Допомагає печінці швидше очищатися від шкідливих речовин. За змістом ненасичених жирних кислот, омега-3 лляна олія перевершує навіть рибу.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах