Останні новини
У Львові 18 рятувальників гасили пожежу у п’ятиповерхівціУ Львові жінка за кермом «Лексуса» врізалася у BMW – водій була напідпитку (ФОТО)Де сьогодні у Львові та області не буде світлаПогода у Львові 25 березня6 цінних лікарських рослин, які необхідно виростити вдомаЯк схуднути навесні: дієтолог назвала найкращий спосібКокосова олія: шкода і користь для волосся і шкіриТоп-9 корисних сирів: чим вони поживніЯк приготувати пісні тефтеліСупрун розвінчала 10 міфів про туберкульозУ ДТП в Польщі загинули троє українцівБізнес-гороскоп на 25 березня80-річна туристка травмувалася під час сходження на ГоверлуУ Львові злочинці побили та пограбували чоловікаЩо приготували зорі на понеділок? Гороскоп на 25 березня для всіх знаків зодіакуУ Львові міжнародна ІТ-компанія Ring готова працевлаштувати 100 осібУ Львові частина потягів зупинятиметься на станції ПідзамчеСонячно, тепло, але подекуди можливі весняні дощі: прогноз погоди на 25 березняУ Львові горіла автівкаГривні почали менше підроблятиУ Львові під час ДТП постраждало шестеро людей. Один з водіїв був у стані алкогольного сп'яніння
Авторизація
Календар публікацій
«    Березень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Які продукти не можна довго зберігати в морозилці. Перелік



Люди часто заморожують продукти, аби вони не зіпсувалися і в будь-який момент можна було поласувати чимось смачненьким і вітамінним. Проте, далеко не всю їжу можна зберігати у такий спосіб.

Продукти у морозильній камері не псуються, проте категорично не можна зберігати їх там довгий час. Про це застерігає Міністерство сільського господарства США, пише ТСН

Найчастіше у морозилці продукти втрачають свої корисні властивості, тому знижується їхня якість. Мова йде про так зване глибоке заморожування – при температурі нижче 17 градусів.

Скільки часу можна зберігати різні продукти в морозилці

Серед продуктів, які не можна довго зберігати в замороженому вигляді – м'ясо, риба і консервовані морепродукти.
Свинину в морозильній камері краще зберігати до одного року. Курятину, індичку, а також яловичину трохи менше - дев'ять місяців. А ось фарш слід використовувати протягом чотирьох місяців.

Нежирну рибу можна тримати півроку, а жирну – вдвічі менше. Консервовані морепродукти варто вживати до місяця.

Окрім того, масло можна тримати замороженим до дев'яти місяців, молоко – шість місяців, морозиво – до двох місяців, а сир щонайбільше місяць.

Водночас, у холодильнику можна зберігати овочі, які не втратять своїх корисних властивостей навіть протягом року після заморозки. Стільки ж часу можуть зберігатися і фрукти. Проте, цитрусові можуть лежати у морозилці не більше трьох місяців.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах