Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт курятини по-мароканськи з томатами та лимонами




Рецепт приготування курки по-мароканськи досить простий, незважаючи на трохи екзотичні інгредієнти.

Інгредієнти:
курятина (гомілки, стегна) - 1 кг;
помідори у власному соку - 500 г;
цибуля - 250 г;
часник - 4-5 зубчиків;
лимон (невеликий) - 1 шт;
оливки - 60 г;
солодка паприка - 1 ст. л.;
зіра (кумин) - 1/2 ст. л.;
оливкова олія - 3 ст. л.;
сіль - 2 ч. л.;

Приготування:

Спочатку приготуємо маринад. 
У посудину, де буде маринуватися курка, вичавити часник, додати солодку паприку, мелену зіру і сіль (1 ч. л.). Ретельно все перетерти / перемішати ложкою.
Додати оливкову олію, перемішати.

У посудину з маринадом викласти шматочки курки, та ретельно перемішати з маринадом. Накрити кришкою або харчовою плівкою та покласти в холодильник щонайменше на 3 год. (краще на цілу ніч). 

Лимон очистити від шкірки, порізати півкільцями, вибрати кісточки, додати сіль (1 ч. л.) і перемішати. Лимон також покласти в холодильник.

Коли курка замаринувалася, приступаємо до подальшого приготування. 

Цибулю очистити і порізати кубиками. Помідори за потреби очистити від шкірки і також порізати кубиками.

На сковорідці розігріти трішки олії і викласти замариновану курку. З кожного боку смажити на середньому вогні по 5 хв. до рум’яної скоринки. Обсмажену курку викласти в миску.

У сковорідку, де смажилась курка, викласти цибулю та обсмажувати доки вона не стане прозорою. Додати помідори, перемішати.

У сковорідку додаємо шматки обсмаженої курки, оливки та солений лимон. 

Соус у сковороді необхідно довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні приблизно 35 хв. до готовності курки. Час від часу курку слід поливати соусом, в якому вона тушкується. За потреби страву можна додатково приправити.

Готову курку по-мароканськи можна прикрасити зеленню.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах