Останні новини
Петрів піст 2019: скільки триватиме, правила харчування та заборониНа Львівщині з водойм витягнули двох потопельниківЛьвів’ян просять оминати будинок на вул. Князя Романа, 26 – можливий обвал стіниНа Сколівщині через укус гадюки госпіталізовано 39-річного чоловікаДТП на Бродівщині: двоє підлітків загинуло, ще п’ятеро осіб травмованоДе сьогодні у Львові не буде світлаЯке свято 24 червня: народні прикмети й традиції, чого не можна робити в цей деньМінлива хмарність, короткочасні дощі і все ще спека до +35: прогноз погоди на 24 червняТОП-3 освіжаючих напоїв для спекотного літа4 продукти, з якими шкідливо їсти смажену картоплюВід цих продуктів слід відмовитися перед сномЯк тренуватися в спеку: прості порадиКандидатів від партії Саакашвілі не пустили на вибориВ Україні оголосили штормове попередженняЦВК зареєструвала ще 212 кандидатів-мажоритарниківТест на характерПитання України і полонених моряків точно буде на зустрічі Трампа і Путіна - КлімкінАвтору підручника "порадили" називати війну "громадянським конфліктом" – ГриневичБізнес-гороскоп, на завтра, 24 червня, для всіх знаків зодіакуНа вулицях Львова з’являтся мотопатруліНа кордоні «прикрили» канал контрабанди тютюнових виробів до Польщі
Авторизація
Календар публікацій
«    Червень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Як схуднути навесні: дієтолог назвала найкращий спосіб



Весна – найкращий період для того, щоб подбати про своє здоров'я, привести організм в порядок і позбутися зайвих кілограмів. Проте, аби схудення було ефективним та безпечним варто дотримувати кількох основних правил.

Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська розповіла, що найкращий спосіб схуднути навесні – поєднати правильне харчування, щоденну фізичну активність і повноцінний сон, пише 24 канал.

Їсти потрібно два-три рази в день і відмовитися від перекусів. Також не варто їсти за три-чотири години до сну, а якщо голодвсе ж дає про себе знати – можна пити теплу воду або трав'яний чай. 

"У раціоні повинні бути присутніми такі групи продуктів: овочі у свіжому і вареному/пареному вигляді, невелика кількість круп у першій половині дня, нежирні білки з акцентом на рослинні (сочевиця, нут, гриби, і присутність корисних жирів (горіхів)", – зазначила дієтолог.

Навесні збільшується ризик авітомінозу, тому для його профілактики потрібно включити в раціон зелень, зокрема, петрушку і кріп, цибулю, квашену капусту і настій шипшини.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах