Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт сирника з фруктовою начинкою



Сьогодні пропонуємо приготувати сирник з додаванням фруктів і насіння льону. Пропонована начинка гармонійно поєднується з сиром, перетворюючи звичайний сирник у десерт з елітної кондитерської.

Інгредієнти:
  • Сир - 500 г
  • Яйце - 3 шт.
  • Цукор - 230 г
  • Вершкове масло - 130 г
  • Апельсин - 1 шт.
  • Яблуко - 1 шт.
  • Ізюм - 50 г
  • Манка - 2 ст. л.
  • Сіль - щіпка
  • Абрикосовий джем - за смаком
  • Насіння льону - за смаком
  • Молоко - 3 ст. л.
  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Ванілін - 5 г
Приготування:

Замочіть родзинки в гарячій воді, дайте постояти 10 хвилин, потім злийте воду, дайте родзинкам трохи обсохнути.

Яблука очистіть від шкірки, наріжте маленькими кубиками. З апельсина зніміть цедру, м'якоть розділіть на часточки, очистіть їх від білої плівки, потім наріжте на 3-4 частини, відправте до яблук. Додайте родзинки. Яйця розділіть на жовтки і білки, останні відправте в холодильник. Змішайте сир, 150 г цукру, апельсинову цедру, жовтки, 80 г розтопленого вершкового масла і манку.

Остудженні білки збийте до стійкої піни. Змішайте сирну масу з фруктами, потім додайте білки, акуратно вмішуючи їх ложкою рухами зверху вниз.

Підготовленого тіста вистачає на дві силіконові форми-«цеглинки» або одну велику. Якщо будете використовувати скляну або керамічну ємність, попередньо змастіть її олією і злегка присипте манкою.

Виставте масу у форму, присипте насінням льону і відправте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин. Готовність визначте за консистенцією центру: серединка повинна бути стійкою, не тремтіти і не пузиритися. Готовий сирник дістаньте і змажте абрикосовим джемом.

Приготуйте глазур: змішайте цукор, що залишився і ванільний цукор з какао-порошком. На водяній бані розтопіть 50 вершкового масла, додайте молоко і суху суміш. Помішуючи, дочекайтеся появи бульбашок, потім зніміть з вогню. Змастіть теплою глазур'ю сирник і надішліть в холодильник до повного застигання помадки.

Ви можете не обмежуватися у виборі фруктів для сирника. Яблуко і апельсин цілком можна замінити на ананас, вишню й черешню, сухофрукти та цукати.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах