Останні новини
У Стрию вщент згорів легковик (ФОТО)На Львівщині «Шкода» злетіла в кювет, пасажирка авто загинула на місціУ Львові рятувальники знімали дівчину з балкона багатоповерхівки (ФОТО)До України йде різка зміна погодиЦитата дня: про коханняЯкі свята відзначають 15 вересняСиноптики розповіли, якої погоди чекати львів’янам сьогодні, 15 вересняЧого очікувати від зірок у неділю? Гороскоп на сьогодні, 15 вересня, для всіх знаків зодіакуЯк без проблем прокидатися вранці: порадиКористь і шкода винограду: кому не можна їсти ці ягодиАстрологи назвали 3 знаки зодіаку, які діють перш ніж подуматиНа Мостищині розпочали реконструкції існуючих очисних спорудРецепт. Рулети з індички з базиліком і сиром“Гастролери” пограбували львів’янку, яку не вдалося ошукатиТест. Виберіть колодязь і дізнайтесь дещо про своє майбутнєЗеленський наклав вето на Виборчий кодекс з відкритими спискамиУ Львові восени зацвіли каштани (ФОТО)У Львові 15 вересня о 13 годині відбудеться щорічна акція про безпеку водіїв двоколісних транспортних засобів МотоSafe 2019.Міноборони планує з цього року прямі закупівлі JavelinУ Львівській області надзвичайний рівень пожежної небезпекиБізнес-гороскоп на завтра, 15 вересня, для всіх знаків зодіаку
Авторизація
Календар публікацій
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Рецепт ніжних і соковитих курячих гомілок в хрусткій паніровці



Ніжне куряче м'ясо - незамінний елемент списку страв, які можна приготувати на пікніку. Зазвичай курячі гомілки і крила деякий час маринують в рідкому розчині, а потім запікають на мангалі. Звичайно, смак м'яса з димком не зрівняється ні з однією стравою, приготованою у звичайній духовці або на сковороді. Але чому б не внести в свій звичний раціон трохи різноманітності?

Ми пропонуємо вам випробувати рецепт приголомшливо ніжних і соковитих курячих гомілок в хрусткій паніровці. Частування можна спокійно приготувати на багатті, для цього вам знадобиться казан з олією.

Інгредієнти:
  • Гомілка куряча - 2 кг
  • Пшеничне борошно - 250 г
  • Часниковий порошок - 1 ст. л.
  • Імбир - 1 ст. л.
  • Паприка - 0,75 ст. л.
  • Приправа для курки- 1 ст. л.
  • Перець чилі - за смаком
  • Коріандр - 1 ч. л.
  • Куркума - 1 ч. л.
  • Вершки -200 мл
  • Яйця - 2-3 шт
Приготування:
  1. Вимийте курячі гомілки, очистіть їх від шкірки і зробіть невеликі надрізи в м'ясі. У глибокій ємності замішайте спеції: часник сушений, імбир, паприка, спеції для курки, перець чилі, коріандр, сіль і куркуму. Залийте пряну суміш вершками і гарненько все перемішайте.
2. Обваляйте в маринаді курячі гомілки і гарненько втирайте в них спеції. Залиште м'ясо на 1 годину і перемішайте гомілки із збитими яйцями, щоб добре зафіксувати на гомілках панірування.

3. Присипте гомілки 30 г борошна і ретельно все перемішайте. Обваляйте м'ясо в суміші з панірувальних сухарів і борошна. Наповніть казан соняшниковою олією таким чином, щоб у вас вийшла фритюрниця, відправте посуд з маслом на вогонь і прогрійте її приблизно до 170 градусів.

4. Коли олія досягне необхідної температури, покладіть в казан частину курячих гомілок і обсмажте до готовності (приблизно протягом 10 хвилин), акуратно дістаньте шумівкою і викладіть на застелену паперовими рушниками тарілку. Виконайте те ж саме з рештою м'яса.

Таке частування точно не доведеться забирати додому після пікніка. Його обожнюють дорослі і діти.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах