Останні новини
Як зменшити споживання цукруЧотири вагомі причини регулярно їсти селеруЛікарі розповіли, як правильно засмагатиТест. Яблуко розгадає ваш потенціалНацбанк назвав найбільші мережі банків в УкраїніУже з понеділка ЦНАПи Львова надаватимуть ще одну нову послугуРецепт запіканки з макаронів із сиром, овочами та шинкоюЮні футболісти львівського клубу «КОПА», які стали чемпіонами світу, отримали премії від містаУ Трускавці під час пожежі в квартирі загинув 60-річний чоловікБізнес-гороскоп на завтра, 20 липня, для всіх знаків зодіакуВ Україні рекордно низький врожай сливСиноптик розповіла, коли в Україні знову похолодаєНа території львівського садка обвалилася конструкція, є постраждалийЯк виглядатиме бюлетень на виборах – список і номери всіх партійУ Стрию в 26-річний іванофранківець на мопеді влетів у щит: молодик загинувАнглійська стане обов'язковою: Міносвіти готує серйозні зміниВ Україні сьогодні потепліє, місцями температура до +31°Які свята відзначають 19 липняНа Сколівщині жінку вкусила отруйна зміяПогода у Львові 19 липняЧого очікувати від зірок у п'ятницю? Гороскоп на сьогодні, 19 липня, для всіх знаків зодіаку
Авторизація
Календар публікацій
«    Липень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Рецепт ніжних і соковитих курячих гомілок в хрусткій паніровці



Ніжне куряче м'ясо - незамінний елемент списку страв, які можна приготувати на пікніку. Зазвичай курячі гомілки і крила деякий час маринують в рідкому розчині, а потім запікають на мангалі. Звичайно, смак м'яса з димком не зрівняється ні з однією стравою, приготованою у звичайній духовці або на сковороді. Але чому б не внести в свій звичний раціон трохи різноманітності?

Ми пропонуємо вам випробувати рецепт приголомшливо ніжних і соковитих курячих гомілок в хрусткій паніровці. Частування можна спокійно приготувати на багатті, для цього вам знадобиться казан з олією.

Інгредієнти:
  • Гомілка куряча - 2 кг
  • Пшеничне борошно - 250 г
  • Часниковий порошок - 1 ст. л.
  • Імбир - 1 ст. л.
  • Паприка - 0,75 ст. л.
  • Приправа для курки- 1 ст. л.
  • Перець чилі - за смаком
  • Коріандр - 1 ч. л.
  • Куркума - 1 ч. л.
  • Вершки -200 мл
  • Яйця - 2-3 шт
Приготування:
  1. Вимийте курячі гомілки, очистіть їх від шкірки і зробіть невеликі надрізи в м'ясі. У глибокій ємності замішайте спеції: часник сушений, імбир, паприка, спеції для курки, перець чилі, коріандр, сіль і куркуму. Залийте пряну суміш вершками і гарненько все перемішайте.
2. Обваляйте в маринаді курячі гомілки і гарненько втирайте в них спеції. Залиште м'ясо на 1 годину і перемішайте гомілки із збитими яйцями, щоб добре зафіксувати на гомілках панірування.

3. Присипте гомілки 30 г борошна і ретельно все перемішайте. Обваляйте м'ясо в суміші з панірувальних сухарів і борошна. Наповніть казан соняшниковою олією таким чином, щоб у вас вийшла фритюрниця, відправте посуд з маслом на вогонь і прогрійте її приблизно до 170 градусів.

4. Коли олія досягне необхідної температури, покладіть в казан частину курячих гомілок і обсмажте до готовності (приблизно протягом 10 хвилин), акуратно дістаньте шумівкою і викладіть на застелену паперовими рушниками тарілку. Виконайте те ж саме з рештою м'яса.

Таке частування точно не доведеться забирати додому після пікніка. Його обожнюють дорослі і діти.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах