Останні новини
Як правильно вибрати термосумкуРецепт шоколадного морозиваVodafone підвищує деякі тарифиЧерез фейкове замінування із трускавецького санаторію евакуювали 1600 людейТест із символами на каменяхПараду на День Незалежності не буде: Зеленський підписав указУ Новому Роздолі, що на Львівщині чоловік підрізав свого товариша по чарціБізнес-гороскоп на завтра, 16 липня, для всіх знаків зодіакуЗсув ґрунту накрив пляж в Одесі: рятувальники шукають під землею людей (ФОТО)"Нафтогаз" у липні знизить ціну газу для населенняНа українців чекають дощі та довгоочікуване потепління: погода на тижденьНа вихідних прикордонники затримали чотирьох нелегалівНа автодорозі "Київ-Чоп" «Тойота» не розминулася з «Шевроле» (ФОТО)Кортеж Зеленського потрапив у ДТП: «підрізав» колону автобусів з дітьмиНа Львівщині потрійна ДТП – двоє водіїв травмованіУ Трускавці «замінували» санаторійСьогодні останній день, коли можна змінити місце голосування на виборахНа Львівщині відбулась головна аматорська велоподія року GranFondoUkraineУ Львові відзначили 125-річчя українського та львівського футболуЯкі свята відзначають 15 липняДе у Львові сьогодні не буде світла
Авторизація
Календар публікацій
«    Липень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Сирні палички у фритюрі — ідеальна закуска



Сирні палички - це проста, але дуже смачна гаряча закуска. Готують її зі шматочків твердого сиру, обсмажуючи у фритюрі. Можна подавати з зеленню або з кисло-солодкими соусами.

Інгредієнти:
  • Твердий сир моцарелла - 400 г
  • Яйця - 3 шт.
  • Рослинна олія без запаху - для фритюру
  • Борошно пшеничне - 200 г
  • Панірувальні сухарі - 100 г
Спосіб приготування:
  1. Розбити яйця в миску і збити їх.
  2. В одну тарілку насипати борошно, а ще в одну - панірувальні сухарі.
  3. Твердий сир нарізати брусочками шириною приблизно 1 см і довжиною 9 см.
  4. Розігріти рослинну олію в сковороді з товстим дном.
  5. Занурити брусочки сиру по одному в яйце і обваляти в борошні. Потім знову занурити в яйце і обваляти в панірувальних сухарях.
  6. Коли олія в сковороді добре нагріється, викласти туди шматочки сиру так, щоб вони були повністю покриті маслом.
  7. Смажити сир у фритюрі потрібно всього кілька хвилин, кляр повинен лише злегка підрум'яниться. Якщо ви перетримайте, то сир розплавиться і витече.
  8. Обережно перекладіть сирні палички на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб вбрався зайвий жир.
  9. Подавати сирні палички гарячими.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах