Останні новини
Бізнес-гороскоп на завтра, 24 вересня, для всіх знаків зодіакуПрезидент підписав закон про імпічментУ Польщі затримали українців, які перевозили майже 70 тисяч пачок сигаретУ Львові пограбували чоловіка: вкрали телефон і шапкуУ наслідок ДТП на Львівщині помер 67-річний чоловікНа Сколівщині електропоїзд наїхав на чоловікаСьогодні у Львові стартує комплексна перевірка пожежної та техногенної безпекиУ Кам’янці-Бузькій чоловік потрапив до лікарні через укус зміїЛьвsв підтримує підприємницьку діяльністьУ Брюховичах, що на Львівщині у ДТП загинув пішохідУ Львові внаслідок пожежі загинула жінкаУ Львові повідомили про замінування медичного закладуУ Яворові посеред вулиці знайшли дворічну дівчинкуЦитата дня: про життяУкраїнські військові перевіряли танк пивомДе у Львові сьогодні не буде світлаВідбулась презентація оновленого видання Стуса "Листи до сина"Які свята відзначають 23 вересняПогода у Львові 23 вересняЧого очікувати від зірок у понеділок? Гороскоп на сьогодні, 23 вересня, для всіх знаків зодіакуКейп замість звичайного пальта: дизайнер назвала тренд цієї осені
Авторизація
Календар публікацій
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Сирні палички у фритюрі — ідеальна закуска



Сирні палички - це проста, але дуже смачна гаряча закуска. Готують її зі шматочків твердого сиру, обсмажуючи у фритюрі. Можна подавати з зеленню або з кисло-солодкими соусами.

Інгредієнти:
  • Твердий сир моцарелла - 400 г
  • Яйця - 3 шт.
  • Рослинна олія без запаху - для фритюру
  • Борошно пшеничне - 200 г
  • Панірувальні сухарі - 100 г
Спосіб приготування:
  1. Розбити яйця в миску і збити їх.
  2. В одну тарілку насипати борошно, а ще в одну - панірувальні сухарі.
  3. Твердий сир нарізати брусочками шириною приблизно 1 см і довжиною 9 см.
  4. Розігріти рослинну олію в сковороді з товстим дном.
  5. Занурити брусочки сиру по одному в яйце і обваляти в борошні. Потім знову занурити в яйце і обваляти в панірувальних сухарях.
  6. Коли олія в сковороді добре нагріється, викласти туди шматочки сиру так, щоб вони були повністю покриті маслом.
  7. Смажити сир у фритюрі потрібно всього кілька хвилин, кляр повинен лише злегка підрум'яниться. Якщо ви перетримайте, то сир розплавиться і витече.
  8. Обережно перекладіть сирні палички на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб вбрався зайвий жир.
  9. Подавати сирні палички гарячими.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах