Останні новини
Якої шкоди завдають дієтичні напої організмуДієтолог розповіла, з чим правильно та корисно в їжі поєднувати динюЯк ваш характер впливає на сонЧотири знаки Зодіаку, яким нудно у стосункахРецепт сирників з бананомГороскоп на тиждень, з 19 по 25 серпня, для всіх знаків зодіакуУ ДФС розповіли скільки в Україні елітних автомобілівВ Україні майже завершено збирання ранніх зерновихТест: Чи властива вам така риса, як ревнивість?Разумков: Швидко закінчити війну на Донбасі не вдастьсяБізнес-гороскоп на завтра, 19 серпня, для всіх знаків зодіакуСиноптик спрогнозувала пік спеки в Україні наступного тижняУ Львові горіла квартираУ "Буковелі" під час роуп-джампінгу обірвалась мотузка – двоє людей в лікарніУ Львові внаслідок ДТП помер мотоциклістЯкі свята відзначають 18 серпняПогода у Львові 18 серпняЦитата дняЩо приготували зірки на сьогодні? Гороскоп на сьогодні, 18 серпня, для всіх знаків зодіакуЦі знаки Зодіаку найкраще вміють маніпулювати людьмиДієтологи розповіли як правильно починати дієту. Прості поради
Авторизація
Календар публікацій
«    Серпень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Рецепт картопляних кульок з сиром та беконом



Така страва здивує ваших друзів та рідних своєю оригінальністю.

Інгредієнти:

  • 3 ст. л. картопляного пюре
  • 2 яйця
  • 3-4 скибочки бекону
  • 2-3 ст. л. тертого сиру чеддер
  • 2 ч. л. тонко нарізаної зеленої цибулі
  • 1/2 ч. л. сухого меленого часнику
  • сіль, чорний перець
  • панірувальні сухарі
Спосіб приготування:

  • Картоплю почистити та зварити, зробити пюре.
  • Скибочки бекону обсмажити та дрібно порізати. Сир натерти на тертці. Зелену цибулю дрібно порізати.
  • У великій мисці з’єднайте картоплю пюре з приготованим беконом, сиром, цибулею та меленим сухим часником, посоліть та поперчіть за смаком. Перемішати, поки всі інгредієнти не змішаються в однорідну масу.
  • В окремій неглибокій тарілці збийте два яйця. Ще на одній тарілці приготуйте панірувальні сухарі.
  • З картопляної маси сформуйте невеликі кульки та обваляйте їх спочатку в яйці, а потім в панірувальних сухарях. Повторіть цю процедуру знову – обвалюйте кульки в яйці та сухарях доти, поки картопляна маса повністю не вкриється сухарями.
  • У великій чавунній сковороді розігрійте олію. Смажте картопляні кульки до золотистого відтінку з усіх боків від 2 до 3 хвилин. Готові кульки покладіть на тарілку з паперовим рушником, аби прибрати зайвий жир, а тоді подавайте на стіл.

Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах