Останні новини
Дощі, грози та град: синоптик розповіла про погоду в Україні на найближчі дніУ Львові зіткнулися маршрутка та авто: постраждав 6-річний хлопчикМитники упродовж доби вилучили майже півтори тонни гастрономіїБізнес-гороскоп на 25 травня для всіх знаків зодіакуЛьвів’ян запрошують на виступ хорів із КанадиВчені назвали найбільш смертоносний вид куріння«Pro et Contra. Сцена нової музики» запрошує на безкоштовний концертАктивісти облили посадовців Садового фарбою та зірвали виконкомЛьвів'ян запрошують на мистецький захід «Натхненні Пінзелем»Негода вирує на заході України: десятки затоплених будинків і перекриті автодорогиУ Львові стартує «Інноваційна Весна 2019»На Львівщині водій збив на смерть пішохода та втікНа Львівщині очікують продовження підійому рівня води в річкахУ червні продовжать роботи з капітального ремонту вул. ПластовоїТимошенко розкритикувала ідею референдуму про примирення з РФНа Львівщині внаслідок пожежі знищено будівлю та автомобільУ Куликові, що на Львівщині згорів житловий будинокЯкі свята відзначають 24 травняВ Україні офіційно стартувала виборча кампаніяПогода у Львові 24 травняВиявлено нову користь кави
Авторизація
Календар публікацій
«    Травень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт картопляних кульок з сиром та беконом



Така страва здивує ваших друзів та рідних своєю оригінальністю.

Інгредієнти:

  • 3 ст. л. картопляного пюре
  • 2 яйця
  • 3-4 скибочки бекону
  • 2-3 ст. л. тертого сиру чеддер
  • 2 ч. л. тонко нарізаної зеленої цибулі
  • 1/2 ч. л. сухого меленого часнику
  • сіль, чорний перець
  • панірувальні сухарі
Спосіб приготування:

  • Картоплю почистити та зварити, зробити пюре.
  • Скибочки бекону обсмажити та дрібно порізати. Сир натерти на тертці. Зелену цибулю дрібно порізати.
  • У великій мисці з’єднайте картоплю пюре з приготованим беконом, сиром, цибулею та меленим сухим часником, посоліть та поперчіть за смаком. Перемішати, поки всі інгредієнти не змішаються в однорідну масу.
  • В окремій неглибокій тарілці збийте два яйця. Ще на одній тарілці приготуйте панірувальні сухарі.
  • З картопляної маси сформуйте невеликі кульки та обваляйте їх спочатку в яйці, а потім в панірувальних сухарях. Повторіть цю процедуру знову – обвалюйте кульки в яйці та сухарях доти, поки картопляна маса повністю не вкриється сухарями.
  • У великій чавунній сковороді розігрійте олію. Смажте картопляні кульки до золотистого відтінку з усіх боків від 2 до 3 хвилин. Готові кульки покладіть на тарілку з паперовим рушником, аби прибрати зайвий жир, а тоді подавайте на стіл.

Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах