Останні новини
Лікарі розповіли, чим корисні фініки взимкуРецепт риби в пароварці з лимономАстрологи назвали найсерйозніших чоловіків за знаком ЗодіакуБойовики на Донбасі поранили 8 українських воїнівТест. Як думаєте, на якій із картинoк найбільш дружна сім'я?Приміський потяг Ковель – Червоноград не курсуватиме до кінця січняУ жителя Львівщини на кордоні вилучили авто з прихованими сигаретами (фото)На Підзамче святкуватимуть ВодохрещаБізнес-гороскоп на завтра, 19 січня, для всіх знаків зодіакуSkyUp призупинить польоти до ОАЕ з 1 лютогоУ львівських Карпатах травмувалися п’ятеро лижниківУ Львові горіла покинута будівля: постраждала жінкаУ Львові в ДТП постраждали двоє дітейУ неділю відбудуться зміни у русі трамвайних маршрутів №1 і №2У Львові чадним газом отруїлося чотири людини, з них - двоє дітейНа переході у Львові автомобіль збив 6-річного хлопчикаСвятвечір або Голодна кутя: що не можна робити 18 січняПогода у Львові 18 січняЦитата дня: про коханняЯкі свята відзначають 18 січняЩо віщують зірки на сьогодні? Гороскоп на 18 січня для всіх знаків зодіаку
Авторизація
Календар публікацій
«    Січень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт картопляних кульок з сиром та беконом



Така страва здивує ваших друзів та рідних своєю оригінальністю.

Інгредієнти:

  • 3 ст. л. картопляного пюре
  • 2 яйця
  • 3-4 скибочки бекону
  • 2-3 ст. л. тертого сиру чеддер
  • 2 ч. л. тонко нарізаної зеленої цибулі
  • 1/2 ч. л. сухого меленого часнику
  • сіль, чорний перець
  • панірувальні сухарі
Спосіб приготування:

  • Картоплю почистити та зварити, зробити пюре.
  • Скибочки бекону обсмажити та дрібно порізати. Сир натерти на тертці. Зелену цибулю дрібно порізати.
  • У великій мисці з’єднайте картоплю пюре з приготованим беконом, сиром, цибулею та меленим сухим часником, посоліть та поперчіть за смаком. Перемішати, поки всі інгредієнти не змішаються в однорідну масу.
  • В окремій неглибокій тарілці збийте два яйця. Ще на одній тарілці приготуйте панірувальні сухарі.
  • З картопляної маси сформуйте невеликі кульки та обваляйте їх спочатку в яйці, а потім в панірувальних сухарях. Повторіть цю процедуру знову – обвалюйте кульки в яйці та сухарях доти, поки картопляна маса повністю не вкриється сухарями.
  • У великій чавунній сковороді розігрійте олію. Смажте картопляні кульки до золотистого відтінку з усіх боків від 2 до 3 хвилин. Готові кульки покладіть на тарілку з паперовим рушником, аби прибрати зайвий жир, а тоді подавайте на стіл.

Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах