Останні новини
У неділю «Дударик» презентуватиме нову мистецьку програму «Хор Ангелів»Перші національні змагання з велоспорту у 2021 році відбудуться на ЛьвівщиніЗ початку січня на міську станцію компостування надійшло 157 тонн органічних відходівЦьогоріч ЛКП «Львівсвітло» планує підсвітити низку об'єктівНа Львівщині судитимуть лікаря через смерть 28-річної породілліБізнес-гороскоп на завтра, 28 січня, для всіх знаків зодіакуЩо ви бачите на зображенні: кішку чи мишу?!Збірна Львівщина виборола 11 медалей Чемпіонату України зі стрільби з лукаУ Львові вшанували пам’ять жертв ГолокостуСім постачальників газу встановили тарифи менше 6,99У «Шегинях» затримали групу нелегалів з Туреччини (ФОТО)Неподалік Львова 9 рятувальників гасили пожежу в гаражі (ФОТО)У горах на Львівщині травмувалися троє туристів-лижниківЗа останню добу на Львівщині було проведено 1153 ПЛР-тести, з яких 221 — позитивнийЗа добу в Україні виявили 3 776 випадків коронавірусуЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 27 січняЦьогоріч місто продовжить працювати над реконструкцією зовнішнього освітленняЦьогоріч поліція Львівщини розшукала 21 дитинуУ ЛНУ ім. І. Франка стартувала зимова IT-школа Data Engineering and Security 2021«Гаряча лінія» Львова припинила співпрацю з ПП «Компанія Астра»Тест на логіку: знайдіть власника кабінету
Авторизація
09 кві 18:59Новини України
Рецепт картопляної запіканки

Запіканка з картоплі, шампіньйонів і фаршу звучить смачно і підходить для вечері на всю сім'ю
Інгредієнти:
800 гр. картоплі
300-400 гр. шампіньйонів
2 цибулини
500 гр. фаршу
1-2 ст. л. томатної пасти
200-250 мл. вершків
100 гр. сиру для запікання
сіль, перець, чебрець, червона паприка
Спосіб приготування:
Духовку розігріти до 190-200 градусів.
Картоплю помити, почистити, нарізати на шайби і відварити в солоній воді буквально 5-6 хвилин. Воду злити.
Цибулю нарізати квадратиками, гриби можна нарізати довільно. У сковорідці розігріти трохи олії, обсмажити до прозорості половину цибулі. Додати шампіньйони і обсмажити їх добре протягом 7-8 хвилин. У кінці посолити, поперчити, додати трохи чебрецю. Гриби викласти. У цій же сковорідці обсмажити цибулю, додати фарш і смажити хвилин 5. Додати томатну пасту, сіль, перець, вершки, червону паприку, все добре перемішати і дати вершкам закипіти. Потім додати у фарш гриби і протушити все разом декілька хвилин.
У форму для запікання викласти половину фаршу з грибами, потім викласти шар картоплі і верхнім шаром другу половину грибів з фаршем. Посипати тертим сиром.
Запікати приблизно 30 хвилин на рівні трохи нижче середнього. Готову запіканку можна посипати зеленню.
Читайте також:
загрузка...
Додати коментар
КАРТИНА ДНЯ
Новини партнерів
Відео матеріали
Ми у соцмережах