Останні новини
На Старосамбірщині вантажівка задавила 40-річного чоловікаНа Львівщині водій на «Ауді» на смерть збив 32-річного пішоходаЧерез контрабанду сигарет у бензобаці поляк позбувся «Опеля»Поблизу Львова водій легковика наїхав на 8-річну дитинуУ Львові призупинять водопостачання. Перелік адресЯке свято 26 червня: народні прикмети й традиції, чого не можна робити в цей деньПогода у Львові 26 червняЧого очікувати від зірок у середу? Гороскоп на сьогодні, 26 червня, для всіх знаків зодіакуБізнес-гороскоп, на завтра, 26 червня, для всіх знаків зодіакуСиноптик розповіла, коли в Україні похолодаєУ Трускавці відкрився IV Форум місцевого розвиткуУ жовтні Нацбанк введе в обіг банкноту номіналом в 1000 гривеньУкраїна призупиняє участь у роботі ПАРЄУ ДТП на Дрогобиччині постраждали двоє людейНа Львівщині11-річного хлопчика вдарило струмом на залізничній коліїНаскільки з 1 липня подорожчає виготовлення закордонного паспортаЯке свято 25 червня: народні прикмети й традиції, чого не можна робити в цей деньУ Львові, Винниках і Брюховичах планово вимикатимуть світлоПогода у Львові 25 червняТест : "Який ти у спілкуванні"Бізнес-гороскоп на завтра, 25 червня, для всіх знаків зодіаку
Авторизація
Календар публікацій
«    Червень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Рецепт салату з тунцем "Нікуаз"



Інгредієнти:

Картопля відварена 6 шт.

Тунець консервований 200 г

Анчоуси (філе)  8 шт.

Яйця варені 4 шт.

Помідори 4 шт.

Салат (латук) 4 листочки

Стручкова квасоля 225 г

Цибуля ріпчаста 1 шт.

Маслини без кісточок 12 шт.

Базилік (подрібнений) 1 ст. ложка

Маслинова олія 180 мл

Сік 1/2 лимона

Оцет 60 мл

Гірчиця (суха) 1/2 ч.ложка

Сіль 1 ч. ложка



Приготування

Змішати маслинову олію, оцет, перець, гірчицю, лимонний сік і сіль. Половину отриманого соусу змішати з нарізаною картоплею і покласти на 1 годину в холодильник.

Змішати чверть кількості соусу з подрібненою цибулею і квасолею, перемішати з картоплею.

Покласти на охолоджені тарілки листя латука. Зверху розкласти салат. Потім розкласти на 4 частини помідори і яйця, розкласти шматочки тунця, маслини та анчоуси. Полити рештою соусу, посипати базиліком і подавати до столу.


Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах