Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Як приготувати жульєн з грибами



Інгредієнти:

  • 500-600 г грибів
  • 3 головки ріпчастої цибулі
  • 150 р топленого масла
  • 2-3 ст. л. оливкової (соняшникової) олії
  • 500 мл сметани
  • 100 м твердого сиру
  • 2 ст. ложки борошна
  • сіль, перець - за смаком


Приготування:

  • Гриби помити, висушити на паперовому рушнику, відламати ніжки. Вони нам не знадобляться.
  • Нарізати гриби тонкою соломкою, цибулю - невеликими кубиками, сир - натерти на тертці.
  • Обсмажити на олії цибулю до золотистого кольору.
  • Після цього додати до цибулі гриби. Коли гриби обсмажилися, всипаємо борошно і добре перемішуємо, щоб не залишилося грудочок.
  • Обсмажити гриби з борошном 2 хвилини і влити сметану. Якщо соус густий, додати молока або сметани до консистенції рідкої сметани.
  • Готовий соус викласти в кокотниці або маленькі глиняні горщики. Зверху посипати сиром і відправити запікатися на п'ять хвилин у духовку, нагріту до 250 С до утворення золотистої скоринки.




Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах