Останні новини
Загадкова пневмонія у Китаї: вже понад 60 хворихУ будинку для літніх людей в Чехії трапилася пожежа, восьмеро загиблихБізнес-гороскоп на завтра, 20 січня, для всіх знаків зодіакуСиноптики попереджають про туман в УкраїніСнігопад у Канаді побив 20-річний рекордЛьвівські патрульні спіймали 22-річного закладчика наркотиківВ Україну з Ірану привезли тіла загиблих у катастрофі літака МАУНа Яворівщині чадним газом отруїлись двоє дітейОкупанти 6 разів за добу порушили "тишу": загинув військовий, ще 10 - пораненіХристияни східного обряду святкують ВодохрещаЦитата дня: про життяЯкі свята відзначають 19 січняЩо віщують зірки на сьогодні? Гороскоп на 19 січняЛікарі розповіли, чим корисні фініки взимкуРецепт риби в пароварці з лимономАстрологи назвали найсерйозніших чоловіків за знаком ЗодіакуБойовики на Донбасі поранили 8 українських воїнівТест. Як думаєте, на якій із картинoк найбільш дружна сім'я?Приміський потяг Ковель – Червоноград не курсуватиме до кінця січняУ жителя Львівщини на кордоні вилучили авто з прихованими сигаретами (фото)На Підзамче святкуватимуть Водохреща
Авторизація
Календар публікацій
«    Січень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Як приготувати жульєн з грибами



Інгредієнти:

  • 500-600 г грибів
  • 3 головки ріпчастої цибулі
  • 150 р топленого масла
  • 2-3 ст. л. оливкової (соняшникової) олії
  • 500 мл сметани
  • 100 м твердого сиру
  • 2 ст. ложки борошна
  • сіль, перець - за смаком


Приготування:

  • Гриби помити, висушити на паперовому рушнику, відламати ніжки. Вони нам не знадобляться.
  • Нарізати гриби тонкою соломкою, цибулю - невеликими кубиками, сир - натерти на тертці.
  • Обсмажити на олії цибулю до золотистого кольору.
  • Після цього додати до цибулі гриби. Коли гриби обсмажилися, всипаємо борошно і добре перемішуємо, щоб не залишилося грудочок.
  • Обсмажити гриби з борошном 2 хвилини і влити сметану. Якщо соус густий, додати молока або сметани до консистенції рідкої сметани.
  • Готовий соус викласти в кокотниці або маленькі глиняні горщики. Зверху посипати сиром і відправити запікатися на п'ять хвилин у духовку, нагріту до 250 С до утворення золотистої скоринки.




Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах