Останні новини
Дощі, грози та град: синоптик розповіла про погоду в Україні на найближчі дніУ Львові зіткнулися маршрутка та авто: постраждав 6-річний хлопчикМитники упродовж доби вилучили майже півтори тонни гастрономіїБізнес-гороскоп на 25 травня для всіх знаків зодіакуЛьвів’ян запрошують на виступ хорів із КанадиВчені назвали найбільш смертоносний вид куріння«Pro et Contra. Сцена нової музики» запрошує на безкоштовний концертАктивісти облили посадовців Садового фарбою та зірвали виконкомЛьвів'ян запрошують на мистецький захід «Натхненні Пінзелем»Негода вирує на заході України: десятки затоплених будинків і перекриті автодорогиУ Львові стартує «Інноваційна Весна 2019»На Львівщині водій збив на смерть пішохода та втікНа Львівщині очікують продовження підійому рівня води в річкахУ червні продовжать роботи з капітального ремонту вул. ПластовоїТимошенко розкритикувала ідею референдуму про примирення з РФНа Львівщині внаслідок пожежі знищено будівлю та автомобільУ Куликові, що на Львівщині згорів житловий будинокЯкі свята відзначають 24 травняВ Україні офіційно стартувала виборча кампаніяПогода у Львові 24 травняВиявлено нову користь кави
Авторизація
Календар публікацій
«    Травень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт курячих рулетів з начинкою запечених у духовці



Пропонуємо простий рецепт рулетів з курячої грудки з начинкою із сиру. При цьому рулети виходять соковитими і ніжними, вони запросто перетворять ваш обід або вечерю в святкове частування.

Інгредієнти:
куряче філе - 800 г;
твердий сир - 100 г;



часник - 2-3 зубчики;
невелика морква - 1 шт.;
майонез (для начинки)- 1 - 1,5 ст. л.;
майонез (для змащування) - 1 ст. л.;
сметана (для змащування) - 1 ст. л.;
петрушка - невеликий пучок;
сіль, перець мелений - за смаком;
рослинна олія для обсмажування.

Приготування

1. Куряче філе нарізаємо на невеликі скибочки. 

2. Через харчову плівку відбиваю їх трохи з одного боку.

3. Потім м'ясо зовсім небагато солимо і перчимо з двох сторін. Перекладаємо у миску, накриваємо харчовою плівкою і дамо йому настоятися хвилин 10-15.

4. Тепер готуємо начинку. Подрібнюємо петрушку. Моркву і твердий сир натираємо на дрібній тертці. До сиру додаємо моркву, петрушку і столову ложку майонезу. Сюди ж додаємо часник через прес. Ретельно перемішуємо.

5. На кожну скибочку м'яса кладемо приблизно 1 чайну ложку сирної суміші.

6. Звертаємо рулетиком і акуратно скріплюємо зубочисткою.

7. Рулети обсмажуємо на добре розігрітій сковороді на рослинній олії з двох сторін до легкого рум’янцю (приблизно 1-2 хвилини).

8. Вийняти зубочистки, рулетики і покласти у форму для запікання, застеленою фольгою. Тепер кожен рулет змащуємо сумішшю майонезу та сметани. Заливаємо трохи підсоленою гарячою водою (наполовину їх висоти). Ставимо запікатися в духовку розігріту до 230 градусів на 15-20 хвилин.

Рулети готові.




Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах