Останні новини
У неділю «Дударик» презентуватиме нову мистецьку програму «Хор Ангелів»Перші національні змагання з велоспорту у 2021 році відбудуться на ЛьвівщиніЗ початку січня на міську станцію компостування надійшло 157 тонн органічних відходівЦьогоріч ЛКП «Львівсвітло» планує підсвітити низку об'єктівНа Львівщині судитимуть лікаря через смерть 28-річної породілліБізнес-гороскоп на завтра, 28 січня, для всіх знаків зодіакуЩо ви бачите на зображенні: кішку чи мишу?!Збірна Львівщина виборола 11 медалей Чемпіонату України зі стрільби з лукаУ Львові вшанували пам’ять жертв ГолокостуСім постачальників газу встановили тарифи менше 6,99У «Шегинях» затримали групу нелегалів з Туреччини (ФОТО)Неподалік Львова 9 рятувальників гасили пожежу в гаражі (ФОТО)У горах на Львівщині травмувалися троє туристів-лижниківЗа останню добу на Львівщині було проведено 1153 ПЛР-тести, з яких 221 — позитивнийЗа добу в Україні виявили 3 776 випадків коронавірусуЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 27 січняЦьогоріч місто продовжить працювати над реконструкцією зовнішнього освітленняЦьогоріч поліція Львівщини розшукала 21 дитинуУ ЛНУ ім. І. Франка стартувала зимова IT-школа Data Engineering and Security 2021«Гаряча лінія» Львова припинила співпрацю з ПП «Компанія Астра»Тест на логіку: знайдіть власника кабінету
Авторизація
Календар публікацій
«    Січень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Рецепти салатів на Великдень



Після тривалого посту, дієтологи не рекомендують накидатися на жирну м'ясну їжу. Тому відмінною альтернативою стануть святкові салати.


Салат "Писанка"

Інгредієнти:

• Свіжі печериці - 300-400 г

• Цибуля - 1 середня

• Картопля - 2 великих

• Окіст курячий - 1 шт

• Варені яйця - 4 шт

• Варена морква - 2 штуки середніх

• Варений буряк - 1 штука

• Часник - 2 зубчики •

Рослинна олія для смаження

• Майонез



Приготування

1. Печериці та цибулю дрібно нарізати, посолити й обсмажити на рослинній олії.

2. Окремо обсмажити нарізану дрібними кубиками картоплю. Викласти до грибів.

3. М'ясо зі стегенця зняти з кісток, нарізати кубиками, посолити і підсмажити до готовності на рослинній олії (це займе приблизно хвилин 10), викласти до картоплі і грибів.

4. Перемішати інгредієнти, додавши невелику кількість майонезу і ваших улюблених приправ.

5. Яйця, буряк і моркву окремо натерти на крупній тертці. Буряк віджати від зайвого соку, посолити, додати дрібно порубаний часник і невелику кількість майонезу, перемішати.

6. На тарілку першим шаром викласти у вигляді яйця смажені курку, гриби і картоплю.

7. На перший шар салату викласти натерту моркву і змастити невеликою кількістю майонезу.

8. На моркву викласти яйця, змастити невеликою кількістю майонезу.

9. На яйця викласти буряк, закривши ним всі шари салату. Дати салату настоятися кілька годин.

10. Зверху "яйце" прикрасити на свій смак. Можна використовувати овочі або зробити сітку з майонезу.


Салат "Гніздо глухаря"





Ще один святковий салат на Великдень - "Гніздо глухаря".

Курка і картопля роблять його ситним, а огірок додає свіжості.

Інгредієнти:

• Курячого філе - 200 г

• Картопля - 3 шт

• Свіжий огірок - 1 шт

• Курячі яйця - 2 шт

• Яйця перепелині для декору - 3-4 шт

• Половина червоної ріпчастої цибулі

• Пучок кропу

• Майонез

• Сіль

• Спеції для курки

Приготування


1. Картоплю почистити і натерти на тертці для корейської моркви або ж нарізати дуже тонкою соломкою. Картопляну соломку обсмажити на сковороді або у фритюрі до золотавої скоринки. Викласти картоплю на паперовий рушник або серветку, щоб прибрати зайве масло.

2. Куряче філе обсмажити на сковороді або запекти в духовці.

3. Яйця відварити і остудити в холодній воді.

4. Яйця, курку, огірок і цибулю нарізати дрібними кубиками і перемішати, заправивши майонезом. Салат викласти купкою на плоску тарілку, посередині зробити невелике поглиблення і засипати його дрібно нарізаним кропом.

5. Зверху на кріп покласти перепелині яйця. Посипати салат картопляною соломкою.


Салат із редискою і фетою




Інгредієнти:

• Свіжі огірки - 2 шт

• Редис - жменя

• Помідори черрі - жменя

• Маленька червона цибуля - 1 шт

• Листя бебі шпинату - жменя

• Сир фета - 100 г

• Оливкова олія

• Сіль і спеції за смаком

Приготування

1.Всі овочі та зелень помити і обсушити.

2. Редис і огірки нарізати кружечками, помідори розрізати навпіл. Червону цибулю нарізати тонкими кільцями.

3. Викласти на тарілку огірки, редис, помідори і цибулю. Посипати листям шпинату і фетою.

4. Приправити за смаком і полити оливковою олією.

Джерело: УНІАН.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах