Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Як приготувати класичний сирний суп по-французьки



Сирний суп — це страва, яке з’явилася у Франції, тому класичним рецептом вважається саме французький варіант. Вишуканий смак страви доповнюють нотки мускатного горіха иа вина.



Інгредієнти:

500 мл курячого бульйону;

75 г твердого сиру;

75 мл білого сухого вина;

2 яєчних жовтки;

1 ст. л. борошна;

1 ст. л. вершкового масла;

2 ст. л. сметани;

1 трісок. мускатного горіха;

сіль, перець за смаком.

Приготування:

У невеликій каструльці розтопи вершкове масло, підсмажити на ньому борошно. Розмішуємо суміш, розчиняючи грудочки. Приправити щіпкою мускатного горіха, посолити і поперчити за смаком.

В окремому посуді змішуємо сирі яєчні жовтки зі сметаною. Додаємо вино та доводимо до кипіння.

Вогонь зменшуємо до мінімуму, додаємо яєчну суміш.

Безперервно помішуємо протягом хвилини та відразу знімаємо з плити.

Додаємо в суп тертий сир і розмішуємо до тих пір, доки він не розплавиться.

Подавати суп з грінками з багета.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах