Останні новини
Експерти перерахували ключові причини ожирінняМедики назвали перші симптоми апендицитуМедики назвали ягоду, яка зміцнює здоров’я серцяГороскоп на тиждень 20–26 травня для всіх знаків ЗодіакуНа Львівщині прикордонники затримали шістьох нелегалів (ФОТО)Порошенко побажав Зеленському успішного президентстваУ Бориславі, що на Львівщині внаслідок ДТП постраждало троє осібТест. "Руки на кермі" - тест-спостереження про настрій того, хто сидить за кермомУ Зеленського оприлюднили програму заходів після інавгураціїБізнес-гороскоп, на завтра, 20 травня для всіх знаків зодіакуПодекуди до +30, а на Заході – незмінні грози: прогноз погоди на 20 травняЗ початку травня на водоймах країни загинуло 38 людейСмертельна ДТП у Брюховичах: «Мерседес» влетів в дерево, а потім в електроопоруСтало відомо ім’я переможця «Євробачення - 2019»Стали відомі деталі інавгурації ЗеленськогоВ Україні сьогодні вшановують пам'ять жертв політичних репресійУ Польщі в лісі знайшли жорстоко побитого україняСьогодні через велозаїзд можливе ситуативне перекриття руху транспортуУ Тернопільській області кульова блискавка залетіла в будинок і вибухнулаЯке свято відзначають 19 травняПогода у Львові 19 травня
Авторизація
Календар публікацій
«    Травень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Як приготувати класичний сирний суп по-французьки



Сирний суп — це страва, яке з’явилася у Франції, тому класичним рецептом вважається саме французький варіант. Вишуканий смак страви доповнюють нотки мускатного горіха иа вина.



Інгредієнти:

500 мл курячого бульйону;

75 г твердого сиру;

75 мл білого сухого вина;

2 яєчних жовтки;

1 ст. л. борошна;

1 ст. л. вершкового масла;

2 ст. л. сметани;

1 трісок. мускатного горіха;

сіль, перець за смаком.

Приготування:

У невеликій каструльці розтопи вершкове масло, підсмажити на ньому борошно. Розмішуємо суміш, розчиняючи грудочки. Приправити щіпкою мускатного горіха, посолити і поперчити за смаком.

В окремому посуді змішуємо сирі яєчні жовтки зі сметаною. Додаємо вино та доводимо до кипіння.

Вогонь зменшуємо до мінімуму, додаємо яєчну суміш.

Безперервно помішуємо протягом хвилини та відразу знімаємо з плити.

Додаємо в суп тертий сир і розмішуємо до тих пір, доки він не розплавиться.

Подавати суп з грінками з багета.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах