Останні новини
Сьогодні в Україні – «день тиші»На Львівщині добудовують сучасний лісорозсадницький комплексЗ понеділка закривають на ремонт ділянку вул. Наукової (СХЕМА)Які свята відзначають 20 липняПогода у Львові 20 липняЧого очікувати від зірок у суботу? Гороскоп на сьогодні, 20 липня, для всіх знаків зодіакуЯк зменшити споживання цукруЧотири вагомі причини регулярно їсти селеруЛікарі розповіли, як правильно засмагатиТест. Яблуко розгадає ваш потенціалНацбанк назвав найбільші мережі банків в УкраїніУже з понеділка ЦНАПи Львова надаватимуть ще одну нову послугуРецепт запіканки з макаронів із сиром, овочами та шинкоюЮні футболісти львівського клубу «КОПА», які стали чемпіонами світу, отримали премії від містаУ Трускавці під час пожежі в квартирі загинув 60-річний чоловікБізнес-гороскоп на завтра, 20 липня, для всіх знаків зодіакуВ Україні рекордно низький врожай сливСиноптик розповіла, коли в Україні знову похолодаєНа території львівського садка обвалилася конструкція, є постраждалийЯк виглядатиме бюлетень на виборах – список і номери всіх партійУ Стрию в 26-річний іванофранківець на мопеді влетів у щит: молодик загинув
Авторизація
Календар публікацій
«    Липень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Як приготувати класичний сирний суп по-французьки



Сирний суп — це страва, яке з’явилася у Франції, тому класичним рецептом вважається саме французький варіант. Вишуканий смак страви доповнюють нотки мускатного горіха иа вина.



Інгредієнти:

500 мл курячого бульйону;

75 г твердого сиру;

75 мл білого сухого вина;

2 яєчних жовтки;

1 ст. л. борошна;

1 ст. л. вершкового масла;

2 ст. л. сметани;

1 трісок. мускатного горіха;

сіль, перець за смаком.

Приготування:

У невеликій каструльці розтопи вершкове масло, підсмажити на ньому борошно. Розмішуємо суміш, розчиняючи грудочки. Приправити щіпкою мускатного горіха, посолити і поперчити за смаком.

В окремому посуді змішуємо сирі яєчні жовтки зі сметаною. Додаємо вино та доводимо до кипіння.

Вогонь зменшуємо до мінімуму, додаємо яєчну суміш.

Безперервно помішуємо протягом хвилини та відразу знімаємо з плити.

Додаємо в суп тертий сир і розмішуємо до тих пір, доки він не розплавиться.

Подавати суп з грінками з багета.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах