Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
02 травень 00:15Новини України

Яким овочам корисна термічна обробка



Від термічної обробки корисні властивості цибулі, капусти, томатів, баклажанів та моркви тільки збільшуються.

Науковці з США провели досліди з овочами та з'ясували, які з них набагато корисніші після такої обробки.



Томати. Після термічної обробки ці овочі набагато корисніші, ніж у свіжому вигляді. Але не потрібно відмовлятися від улюбленого салату зі свіжих томатів, але урізноманітнити свій раціон шляхом запечених або тушкованих томатів можна і навіть треба.

Капуста – це надзвичайно корисний та доступний овоч. У капусті містяться вітаміни групи В, С, РР, магній, залізо, йод. Під дією високих температур багато цих речовин, активуються і стають ще кориснішими.

Цибуля – природний антибіотик, її однаково корисно вживати свіжою, так і в запеченому, тушкованому або смаженому виглялі. Це ефективний протизапальний і антибактерицидний засіб. Чим частіше ви додаєте її в улюблені страви, тим менше хворієте і нервуєте.

Баклажани. З нього можна приготувати найрізноманітніші страви. Не бійтеся експериментувати та поєднувати баклажани з іншими овочами, сиром, спеціями й травами. Термічна обробка робить антиоксиданти, які містяться в баклажанах, активнішими й енергійнішими.

Морква. Хрустку морквину сміливо можна варити й запікати, абсолютно не переживаючи, що корисні властивості загубляться і зникнуть.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:
Новини партнерів
Ми у соцмережах