Останні новини
У Львові спалахнув металевий вагончик на автостоянці: загинули три людиниЧому автомобілі Ford такі популярні та чи легко знайти до них запчастини?*Гороскоп на 15 жовтня 2021 — що обіцяють астрологиТе, що ви побачили першим, багато чого розповість про васУ Львові зачитали імена усіх загиблих Героїв російсько-української війниПомер відомий львівський інфекціоніст Віктор ПерігЩодня госпіталізують сотню хворих: у лікарні збільшують кількість місць для хворих на коронавірусГороскоп на 14 жовтня 2021 — що обіцяють астрологиСкоїв особливо важкий злочин: СБУ затримала турка, якого шукав ІнтерполЗ львівської психіатричної лікарні зник наркозалежний пацієнтУ центрі Львова в парку троє чоловіків влаштували стрілянину: фотоНетверезий водій скликав мітинг на свою підтримку та змусив поліцію пройти тест на алкоголь5 знаків Зодіаку, які не вміють по-справжньому любитиУ Львівській області 25-річний молодик жорстоко вбив односельчанинаПодивіться на цю картинку і дізнайтеся правду про себеГороскоп на 12 жовтня 2021 — що обіцяють астрологиКонцтабір домашніх тварин: зоозахисники шоковані умовами на фермах Львівського ветеринарного університетуУ Львівській області під час руху з маршрутки випала жінка: потерпіла у лікарніГороскоп на 11 жовтня 2021 — що обіцяють астрологиШукають вже чотири доби: загадково зникла 13-річна дівчинаСтоматолог та турфірма продавали фальшиві результати ПЛР-тестів: медик був ще і кур'єром
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
14 травень 22:34Новини України

Рецепт шашлику в гранатовому соусі



Маринування м'яса з використанням кислих овочів і фруктів – найдієвіший спосіб отримати соковитий і м'який шашлик.

Інгредієнти:


  • 3 кг свинячої вирізки або шиї
  • 5 штук. ріпчастої цибулі
  • 100 мл оливкової олії
  • 100 мл гранатового соусу наршараб
  • середній пучок м'яти
  • невеликий пучок кінзи або петрушки
  • сіль, мелений перець

Приготування:
  1. Цибулю і половину м'яти подрібнити в блендері, додати оливкове масло і соус наршараб.
  2. М'ясо помити і нарізати середніми шматками.
  3. На дно посуду, в якому ви маринуватимете м'ясо, викласти частину цибулевого маринаду і трохи посіченої м'яти. Розкласти зверху шар м'яса, посолити і поперчити. Зверху знову викласти трохи цибулевої суміші і частину посіченої кінзи. Продовжувати чергувати шари. Останній шар має бути з цибулевої суміші і зелені.
  4. Покласти миску з м'ясом в холодильник на ніч.
  5. Нанизати м'ясо на шампури і смажити над деревним вугіллям без вогню до готовності. Час приготування залежить від розміру шматків.
  6. Подавати шашлик з будь-яким соусом на свій смак.


Джерело: Сьогодні
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах