Останні новини
У лікарнях Львова збільшать кількість ліжкомісць для хворих на СОVIDНа Турківщині триває ремонт автомобільної дороги Бориня-БоберкаТест. Яка з цих жінок брехуха? Мало кому вдається вказати правильну відповідьНаступного року на вулиці Медової Печери відкриють дитячий садочок на 200 дітейБізнес-гороскоп на завтра, 28 жовтня, для всіх знаків зодіакуУ Львові діє мобільна бригада соціально-психологічної допомогиЛіжка у «COVID» лікарнях Львівщини зайняті вже на 57%: на стаціонарному лікуванні перебуває 1663 хворихПерерахунок пенсій у грудні: хто буде отримувати більшеЗавтра «Львівводоканал» перепідключатиме новий водопровід: частина Франківського району буде без водопостачанняНа Львівщині ще дві лікарні прийматимуть хворих із COVID-19У Франківську заповнені всі ліжка, виділені для хворих на COVID-19ВООЗ: закриття шкіл мало сприяє боротьбі з COVID-19Коронавірус на Львівщині: з яких районів найбільше госпіталізованихПрикордонники в «Шегинях» затримали нелегала з Туреччини (ФОТО)Прикордонники в «Шегинях» затримали нелегала з Туреччини (ФОТО)На Пустомитівщині внаслідок пожежі загинув чоловікВ Україні - 6 677 нових випадків коронавірусуНа Львівщині за добу у ще 117 львів'ян виявили коронавірусПогода у Львові 27 жовтняЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 27 жовтняЗапечена курка із сиром і картоплею по-французьки
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Рецепт абрикосового пирога з сиром



Абрикосовий пиріг – чудовий літній десерт.

Пиріг має святковий вигляд, хоча готується зовсім просто.



Інгредієнти:
- борошно – 250 г;
- вершкове масло – 150 г;
- цукор – 100 г;
- яйця – 3 шт;
- розпушувач – 2 ч. л.

Для начинки:
- вершковий сир (або звичайний домашній сир) – 600 г;
- абрикоси – 250 г;
- цукор – 150 г;
- яйця – 3 шт;
- вершки 30% – 200 мл;
- крохмаль – 50 г;
- ванільний цукор або екстракт – 2 ч. л.

Приготування:
1. Розітріть масло з цукром, додайте яйця і добре вимішайте суміш. Додайте борошно, розпушувач та вимісіть тісто.

2. Форму для випічки застеліть папером для випічки, або просто змастіть вершковим маслом. Викладіть тісто, розрівняйте та зробіть бортики.

3. Абрикоси вимийте, просушіть та розріжте на часточки. Викладіть нарізані абрикоси на тісто. За бажанням, ви можете викладати абрикоси вже поверх, якщо хочете щоб вони прикрашали пиріг.

4. Якщо ви використовуєте домашній сир, то добре перетріть його через сито, або ж збийте блендером до однорідності. Якщо використовуєте вершковий сир, то цього робити вже не потрібно. До сиру додайте яйця та добре перемішайте. Також додайте крохмаль.

5. Вершки збийте з ванільним та звичайним цукром, додайте до сирної маси та ще раз вимішайте.

6. Викладіть сирну масу на тісто. Випікайте 50-60 хвилин при температурі 180 градусів. Перед нарізанням дайте пирогу добре остигнути.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах