Останні новини
Які свята відзначають 16 жовтняЧого очікувати від зірок у середу? Гороскоп на сьогодні, 16 жовтня, для всіх знаків зодіакуТест: Яка з цих пар найщасливіша?За продаж рецептурних ліків без рецепту в аптек забиратимуть ліцензії – МОЗБізнес-гороскоп на завтра, 16 жовтня, для всіх знаків зодіакуУ Львові водій Hyundai наїхав на жінку, її госпіталізувалиСьогодні стартує ремонт вул. КурмановичаУ Дністрі на Львівщині втопився рибалкаУ ДТП на Львівщині загинув пасажир легковикаНа Львівщині під колесами потяга загинув вантажник залізничної станціїНа Львівщині рятувальники гасили пожежу в шахтіДе сьогодні у Львові не буде світлаПогода у Львові 15 жовтняЧого очікувати від зірок у вівторок? Гороскоп на сьогодні, 15 жовтня, для всіх знаків зодіакуЯкі свята відзначають 15 жовтняДієтологи розповіли, чому необхідно починати свій ранок зі сніданкуМедики розповіли, коли слід пити першу чашку кавиНайбільш лицемірні знаки зодіаку, які заради вигоди здатні приховувати свої почуття і думкиУкраїнка розв’язала задачу, яку ніхто не міг вирішити 400 роківРецепт. Запіканка з яблуками і сиромУ трамваях Львова встановлюють камери через поранення пасажира
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Рецепти консервованих огірків



Готуємо консервацію на зиму вже зараз. Вашій увазі пропонуються найсмачніші рецепти домашньої консервації огірків. Ви легко зможете приготувати огірки на будь-який смак.


Огірки мариновані з кетчупом «Чилі»

Смак цієї заготовки виходить дійсно досить незвичним і зовсім не гострим. Але це можна поправити, якщо в саму банку ще «підкинути» червоний гострий перець.
Інгредієнти:
На 1 л банку:  кілька гілочок кропу або одне суцвіття, листок хрону, 2-3 зубки часнику, перець горошком, лавровий листок.
 
На 4 л банки: 6 склянок води (1,2 л), склянка цукру, склянка оцту, 2 ст. л. солі, 150 г кетчупу «Чилі».
Приготування:
Зелень, яку підготували для консервації, часник помити і скласти на дно в банки, також ще можна листки смородини. Потім  огірки. Огірки можна попередньо замочити на кілька годин для «хрумкості).  Додати спеції.

Маринад: закип'ятити воду і додати туди цукор, сіль, оцет і кетчуп, проварити.
Залити огірки в банках гарячим маринадом. Після цього банку з огірками покласти в каструлю, на дно якої покласти або дерев'яне кружальце або просто рушник і залити до горлечка банки водою. Довести до кипіння і стерилізувати огірки приблизно 15-20 хвилин (до зміни кольору). Дістати банки і закрити металевими кришками.




Огірки по-польськи

Інгредієнти:

  • Огірки – 4 кг
  • Олія – 1 склянка
  • Оцет 9% – 1 стакан
  • Цукор – 1 стакан
  • Сіль – 3 ст. ложки
  • Часник – 2 ст. ложки
  • Перець чорний мелений – 2 ст. ложки

·  Огірки вимити (можна замочити на кілька годин в холодній воді). Очистити часник. Огірки нарізати шматочками і скласти в каструлю.
  • ·Часник пропустити через прес. Всі інгредієнти з'єднати в каструлі. Перемішати. Салат залишити на 3 години, регулярно помішуючи. Банки ретельно промити. Розкласти огірочки по-польськи в 0,5-л банки.
  • ·  Салат з огірків по-польськи стерилізувати 10 хвилин. Салат закатати. Консервовані огірки по-польськи з часником готові.


Солодкі мариновані огірки

Інгредієнти

  • Листя хрону 1-2 шт.
  • Кріп парасольки 2 шт.
  • Чорний перець горошком 5 шт.
  • Духмяний перець горошком 4 шт.
  • Лаврове листя 3 шт.
  • Часник 5 зубців
  • Маринад на 1 літр води
  • Цукор 150 г.
  • Сіль 40 г.
  • Лимона кислота 1 ч. л.

Приготування
Краще смакують огірки невеликі за розміром. Добре помити огірки від бруду, відрізати кінчики з обох боків.

Скляні банки приготуйте заздалегідь: помити, стерилізувати банки і металеві кришки.

На дно кожної банки покласти всі вказані інгредієнти (кількість вказаних інгредієнтів іде на трилітрову банку, на менші банки використовуйте менше).

Тепер покласти огірки один біля одного в банки.

Залити огірки кип'ятком, накрити кришками і дати постояти 20 хвилин. Злити воду в каструлю, вирахувавши ії об'єм, для приготування маринаду.

Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння і додати необхідну кількість солі, цукру. В самому кінці додаємо лимонну кислоту, перемішуємо і знімаємо з вогню.

Одразу залити маринадом банки з огірками, закрити металевими кришками.

Перевернути банки догори дном і залишити до повного охолодження, накривати не потрібно.

Солодкі огірки виходять дуже смачними, маринад приємний на смак.

Приємного смаку!
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах