Останні новини
Як правильно вибрати термосумкуРецепт шоколадного морозиваVodafone підвищує деякі тарифиЧерез фейкове замінування із трускавецького санаторію евакуювали 1600 людейТест із символами на каменяхПараду на День Незалежності не буде: Зеленський підписав указУ Новому Роздолі, що на Львівщині чоловік підрізав свого товариша по чарціБізнес-гороскоп на завтра, 16 липня, для всіх знаків зодіакуЗсув ґрунту накрив пляж в Одесі: рятувальники шукають під землею людей (ФОТО)"Нафтогаз" у липні знизить ціну газу для населенняНа українців чекають дощі та довгоочікуване потепління: погода на тижденьНа вихідних прикордонники затримали чотирьох нелегалівНа автодорозі "Київ-Чоп" «Тойота» не розминулася з «Шевроле» (ФОТО)Кортеж Зеленського потрапив у ДТП: «підрізав» колону автобусів з дітьмиНа Львівщині потрійна ДТП – двоє водіїв травмованіУ Трускавці «замінували» санаторійСьогодні останній день, коли можна змінити місце голосування на виборахНа Львівщині відбулась головна аматорська велоподія року GranFondoUkraineУ Львові відзначили 125-річчя українського та львівського футболуЯкі свята відзначають 15 липняДе у Львові сьогодні не буде світла
Авторизація
Календар публікацій
«    Липень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Рецепти консервованих огірків



Готуємо консервацію на зиму вже зараз. Вашій увазі пропонуються найсмачніші рецепти домашньої консервації огірків. Ви легко зможете приготувати огірки на будь-який смак.


Огірки мариновані з кетчупом «Чилі»

Смак цієї заготовки виходить дійсно досить незвичним і зовсім не гострим. Але це можна поправити, якщо в саму банку ще «підкинути» червоний гострий перець.
Інгредієнти:
На 1 л банку:  кілька гілочок кропу або одне суцвіття, листок хрону, 2-3 зубки часнику, перець горошком, лавровий листок.
 
На 4 л банки: 6 склянок води (1,2 л), склянка цукру, склянка оцту, 2 ст. л. солі, 150 г кетчупу «Чилі».
Приготування:
Зелень, яку підготували для консервації, часник помити і скласти на дно в банки, також ще можна листки смородини. Потім  огірки. Огірки можна попередньо замочити на кілька годин для «хрумкості).  Додати спеції.

Маринад: закип'ятити воду і додати туди цукор, сіль, оцет і кетчуп, проварити.
Залити огірки в банках гарячим маринадом. Після цього банку з огірками покласти в каструлю, на дно якої покласти або дерев'яне кружальце або просто рушник і залити до горлечка банки водою. Довести до кипіння і стерилізувати огірки приблизно 15-20 хвилин (до зміни кольору). Дістати банки і закрити металевими кришками.




Огірки по-польськи

Інгредієнти:

  • Огірки – 4 кг
  • Олія – 1 склянка
  • Оцет 9% – 1 стакан
  • Цукор – 1 стакан
  • Сіль – 3 ст. ложки
  • Часник – 2 ст. ложки
  • Перець чорний мелений – 2 ст. ложки

·  Огірки вимити (можна замочити на кілька годин в холодній воді). Очистити часник. Огірки нарізати шматочками і скласти в каструлю.
  • ·Часник пропустити через прес. Всі інгредієнти з'єднати в каструлі. Перемішати. Салат залишити на 3 години, регулярно помішуючи. Банки ретельно промити. Розкласти огірочки по-польськи в 0,5-л банки.
  • ·  Салат з огірків по-польськи стерилізувати 10 хвилин. Салат закатати. Консервовані огірки по-польськи з часником готові.


Солодкі мариновані огірки

Інгредієнти

  • Листя хрону 1-2 шт.
  • Кріп парасольки 2 шт.
  • Чорний перець горошком 5 шт.
  • Духмяний перець горошком 4 шт.
  • Лаврове листя 3 шт.
  • Часник 5 зубців
  • Маринад на 1 літр води
  • Цукор 150 г.
  • Сіль 40 г.
  • Лимона кислота 1 ч. л.

Приготування
Краще смакують огірки невеликі за розміром. Добре помити огірки від бруду, відрізати кінчики з обох боків.

Скляні банки приготуйте заздалегідь: помити, стерилізувати банки і металеві кришки.

На дно кожної банки покласти всі вказані інгредієнти (кількість вказаних інгредієнтів іде на трилітрову банку, на менші банки використовуйте менше).

Тепер покласти огірки один біля одного в банки.

Залити огірки кип'ятком, накрити кришками і дати постояти 20 хвилин. Злити воду в каструлю, вирахувавши ії об'єм, для приготування маринаду.

Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння і додати необхідну кількість солі, цукру. В самому кінці додаємо лимонну кислоту, перемішуємо і знімаємо з вогню.

Одразу залити маринадом банки з огірками, закрити металевими кришками.

Перевернути банки догори дном і залишити до повного охолодження, накривати не потрібно.

Солодкі огірки виходять дуже смачними, маринад приємний на смак.

Приємного смаку!
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах