Останні новини
Спека, заморозки і перший сніг: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні восениНаприкінці жовтня вчителі складатимуть ЗНОУ Львові рятувальники загасили пожежу квартириЦієї ночі патрульні затримали двох нетверезих водіїв у ЛьвовіЗа минулу добу на Львівщині сталося 60 ДТП, загинула жінкаДвоє мешканців області постраждали від укусів змійВ Україні сьогодні без опадів, місцями спека до +33°Цитата дня: про життя і людейЧого очікувати від зірок у середу? Гороскоп на сьогодні, 21 серпня, для всіх знаків зодіакуЗнаки Зодіаку, які ніколи не повертаються до колишніхТест: Виберіть туфлі, які сподобалися і дізнайтеся, в чому ви особливіВ НБУ прокоментували зміцнення гривніБізнес-гороскоп на завтра, 21 серпня, для всіх знаків зодіакуНа чотири дні перекриють для руху транспорту частину вул. СахароваЗранку у Львові сталася різанина: є потерпілийНа території ЛАЗу вночі сталася пожежаСиноптики розповіли, якою буде погода в Україні у вересні8 вулиць у Львові залишилися без води: коли відновлятьЯкі свята відзначають 20 серпняПогода у Львові 20 серпняЦитата дня: про життя і мрії
Авторизація
Календар публікацій
«    Серпень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Медики назвали п’ять овочів, які варто їсти якомога частіше



Овочі потрібно їсти щодня для того, щоб отримувати достатньо корисної клітковини, а також інших корисних вітамінів і мікроелементів. Практично будь-які овочі необхідні для нашого здоров’ю, але є і справжні чемпіони, які варто їсти якомога частіше.

Про це пише Ukrhealth.



Цибуля
У свіжій цибулі дуже багато антиоксидантів, які допомагають боротися з негативним впливом вільних радикалів і підвищують стійкість до ракових клітин. Але пам’ятайте: найбільшу користь приносить сира або маринована цибуля.

КУКУРУДЗА
Цей овоч корисний для людей різного віку, але особливо – літнім людям. Дослідження підтвердило, що особливий антиоксидант лютеїн, яким багата кукурудза, допомагає запобігти розвитку сліпоти в літньому віці. Причому чим довше варилися качани, тим вищий вміст антиоксидантів.

ГОРОХ
Той випадок, коли розмір не має значення: в цих маленьких горошинах багато сполук, які допомагають знизити ризик розвитку раку шлунка. Їжте його щодня свіжим, консервованим або приготованим будь-яким іншим способом.

БІЛОКАЧАННА КАПУСТА
У звичайній капусті міститься багато вітаміну С – антиоксиданту, який здатний істотно знизити рівень «поганого» холестерину і запобігти ризик розвитку хвороб серця.

БРОКОЛІ
А цей різновид капусти є незамінним у боротьбі з раком. Як показало дослідження, п’ять порцій цього овоча в тиждень допомагають вдвічі знизити ризик розвитку раку сечового міхура.

Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах