Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт м’яса по-французьки з грибами в духовці



Така страва сподобається кожній людині, тому що виходить ситною, соковитою, ароматною і чудово виглядає на фото. Це блюдо сміливо можете подавати на святковий стіл.

Інгредієнти:
  • свинна вирізка – 250 г;
  • перець, сіль;
  • сир твердий – 100 г;
  • часник – 1 зубочек;
  • зелень – половина пучка;
  • майонез – 125 мл;
  • шампіньйони – 125 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • масло пісне – 1,5 ст. л.
Спосіб приготування:
  1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Поріжте свинину шматками товщиною не більше 1.5 см. Зробіть з них відбивні, посоліть, поперчіть, змастіть маслом.
  3. Роздушіть часник. Зелень дуже дрібно наріжте.
  4. Половинку цибулі нарізати півкільцями, а іншу – кубиками.
  5. Сир натріть.
  6. Кубики цибулі обсмажте до м’якості. Додайте на сковорідку порізані шампіньйони. Посоліть, поперчіть. Смажте до рум’яної скоринки.
  7. Змішайте майонез з половиною сиру, часником, зеленню, печерицями з цибулею.
  8. Форму обробіть маслом. На дно покладіть півкільця цибулі, потім відбивні. За ним розподіліть начинку. Посипте сиром, що залишився.
  9. Поставте вирізку по-французьки в духовку.
  10. Запікати - 30-40 хвилин.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:
Новини партнерів
Ми у соцмережах