Останні новини
Тест на рівень вашої енергіїБізнес-гороскоп на завтра, 24 серпня, для всіх знаків зодіакуМаршрут №52 тепер курсуватиме до ВаршавськоїУкрзалізниця опитає понад 20 тис. пасажирів, чи задоволені вони якістю послугУ Львові горів корпус університету Львівської політехнікиГороскоп на вересень для всіх знаків зодіакуУ польських Татрах блискавка влучила у групу туристів, чотири людини загинуло, понад 150 постраждалихВ Україні кілька днів переважатиме пожежна небезпека 5-го рівняУ Львові під час пожежі жінка отруїлась продуктами горінняНа Львівщині внаслідок ДТП загинула 7-річна дівчинкаЯкі свята відзначають 23 серпняУ Львові чоловіка вдарило струмомУкраїна відзначає День Державного ПрапораВ Україні сьогодні без опадів, місцями температура до +34°Цитата дня: про силу словаЧого очікувати від зірок у п'ятницю? Гороскоп на сьогодні, 23 серпня, для всіх знаків зодіакуПсихологічний тест: виберіть силует і дізнайтеся, наскільки ви вільна особистістьПотяг «Львів-Чернівці» курсуватиме з трьома пасажирськими вагонамиБізнес-гороскоп на завтра, 23 серпня, для всіх знаків зодіакуДо кінця доби у Львові очікуються грозиДо кінця доби у Львові очікуються грози
Авторизація
Календар публікацій
«    Серпень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Рецепт запіканки з рисом і кабачками



Інгредієнти:
  • Рис (відварений) 250 г
  • Кабачок 300 г
  • Яйця 3 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир твердий 100-120 г
  • Перець чорний мелений
  • Сіль


Приготування:
  1. Рис відварюємо до напівготовності в підсоленій воді. Кабачок натираємо на тертці і солимо. Зазвичай для запіканок відтискаємо кабачок від зайвої води.
  2. На невеликій кількості рослинної олії обсмажуємо цибулю до м'якості. З'єднуємо натертий кабачок з рисом. Додаємо обсмажену цибулю, яйця, натертий сир, чорний мелений перець і солимо до смаку. Перемішуємо.
  3. Викладаємо все це в змащену олією форму, розрівнюємо лопаткою і зверху присипаємо ще трохи сиром. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо 30 хвилин.
  4. Подавати можна і в гарячому, і в холодному вигляді. Як гарнір або як самостійну страву.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах