Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт дерунів у горщиках по-галицьки, запечені із м’ясом та сметаною



Інгредієнти:

Для дерунів:
4 великі картоплини,
1 середня цибуля,
1 яйце,
2 ст. л. борошна,
50 мл жирних вершків,
сіль, перець.



Для засмажки:
300-400 г свинини,
1 цибуля,
1 морква.

Для соусу:
300 мл сметани,
100 мл вершків,
сіль, дрібка мускатного горіха,
150 г твердого сиру.


Приготування:

Засмажка. Розігріти на сковорідці олію, покласти м’ясо, нарізане невеличкими кубиками. Тушкувати м’ясо майже до готовності..

Цибулю нарізати півкільцями, моркву – дрібною соломкою.

Додати овочі в сковорідку зі свининою, злегка обсмажити. Потім накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.

Деруни: Натерти картоплю й цибулю на дрібній тертці. Викласти картопляно-цибульну масу в миску. Додати яйце, борошно, вершки, сіль і перець. Добре перемішати. Смажити на сковорідці з розігрітою олію оладки традиційної округлої форми з обох боків до рум'яної скоринки.
Викласти готові деруни в горщики, чергуючи шарами із м’ясоовочевою сумішшю.

Соус. Змішати сметану з вершками, посолити та поперчити.
Залити соус зверху в кожен горщик.
Притрусити наприкінці тертим сиром.
Накрити кришечками й покласти запікатися при 180°С близько 15-20 хвилин.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах