Останні новини
До України йде різка зміна погодиЦитата дня: про коханняЯкі свята відзначають 15 вересняСиноптики розповіли, якої погоди чекати львів’янам сьогодні, 15 вересняЧого очікувати від зірок у неділю? Гороскоп на сьогодні, 15 вересня, для всіх знаків зодіакуЯк без проблем прокидатися вранці: порадиКористь і шкода винограду: кому не можна їсти ці ягодиАстрологи назвали 3 знаки зодіаку, які діють перш ніж подуматиНа Мостищині розпочали реконструкції існуючих очисних спорудРецепт. Рулети з індички з базиліком і сиром“Гастролери” пограбували львів’янку, яку не вдалося ошукатиТест. Виберіть колодязь і дізнайтесь дещо про своє майбутнєЗеленський наклав вето на Виборчий кодекс з відкритими спискамиУ Львові восени зацвіли каштани (ФОТО)У Львові 15 вересня о 13 годині відбудеться щорічна акція про безпеку водіїв двоколісних транспортних засобів МотоSafe 2019.Міноборони планує з цього року прямі закупівлі JavelinУ Львівській області надзвичайний рівень пожежної небезпекиБізнес-гороскоп на завтра, 15 вересня, для всіх знаків зодіакуНа Львівському залізничному вокзалі відкриють пункт контролю через державний кордонЛьвівські прикордонники виявили у рейсовому автобусі «сирну» контрабанду на понад 50 тис. грн (ФОТО)На Львівщині мотоцикліст збив 9-річного хлопчика на велосипеді
Авторизація
Календар публікацій
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Рецепт дерунів у горщиках по-галицьки, запечені із м’ясом та сметаною



Інгредієнти:

Для дерунів:
4 великі картоплини,
1 середня цибуля,
1 яйце,
2 ст. л. борошна,
50 мл жирних вершків,
сіль, перець.



Для засмажки:
300-400 г свинини,
1 цибуля,
1 морква.

Для соусу:
300 мл сметани,
100 мл вершків,
сіль, дрібка мускатного горіха,
150 г твердого сиру.


Приготування:

Засмажка. Розігріти на сковорідці олію, покласти м’ясо, нарізане невеличкими кубиками. Тушкувати м’ясо майже до готовності..

Цибулю нарізати півкільцями, моркву – дрібною соломкою.

Додати овочі в сковорідку зі свининою, злегка обсмажити. Потім накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.

Деруни: Натерти картоплю й цибулю на дрібній тертці. Викласти картопляно-цибульну масу в миску. Додати яйце, борошно, вершки, сіль і перець. Добре перемішати. Смажити на сковорідці з розігрітою олію оладки традиційної округлої форми з обох боків до рум'яної скоринки.
Викласти готові деруни в горщики, чергуючи шарами із м’ясоовочевою сумішшю.

Соус. Змішати сметану з вершками, посолити та поперчити.
Залити соус зверху в кожен горщик.
Притрусити наприкінці тертим сиром.
Накрити кришечками й покласти запікатися при 180°С близько 15-20 хвилин.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах