Останні новини
Народне віче вимагає звільнення начальника Львівської обласної поліціїАстрологи розповіли, які знаки зодіаку постійно обманюють партнераПозачергова сесія щодо силового розгону протестувальниківЛюдство переходить у геологічний періодТест. Виберіть двері – і дізнаєтеся про своє майбутнєСкалецька заявила, що канабіс має бути доступнимУ Львові вшанували пам'ять мешканців єврейської громадиГороскоп на тиждень, з 23 по 29 вересня, для всіх знаків зодіакуВідкриття благодійного центру "Соціальна комора"На Львівщині внаслідок наїзду автомобіля загинув велосипедистБізнес-гороскоп на завтра, 23 вересня, для всіх знаків зодіакуВулицю Під Дубом перекриютьНа Самбірщині чоловікові, який виростив більше 400 конопель, загрожує 7 років позбавлення воліНа Україну насувається потужна магнітна буряУ Львові за участю Олега Сенцова відбулась акція «Лист з-за ґрат» на підтримку полонених КремляМинулої доби на Львівщини трапилось 50 ДТПШквали та заморозки: ДСНС попереджає про погіршення погоди в УкраїніЕ-пенсія: в Україні створили додаток для гаджетівУ військовому шпиталі Львова помер 44-річний воїн із ЗапоріжжяНа Львівщині розпочали ремонтувати ще один містНа Львівщині електропотяг «Київ-Трускавець» збив на смерть 44-річного чоловіка
Авторизація
Календар публікацій
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Дієтолог розповіла, з чим правильно та корисно в їжі поєднувати диню



Диня — корисна ягода, яка містить дуже багато калію, проте вона має достатньо високий глікемічний індекс, понад 60 одиниць, тому варто дотримуватися певних правил, аби вона приносила тільки користь для організму.

Про це повідомила лікар-дієтолог Оксана Скиталінська в коментарі кореспонденту УНН.



«Диня це найкращий десерт, аби він був ще кориснішим потрібно покращити його певні характеристики. Трошки зменшити глікемічний індекс, а це можна зробити якщо ми додамо продуктів, які багаті на клітковину: цитрусові, яблука, помідори. Наприклад, можна зробити салат з помідорів, зелені та шматочками дині, вийде дуже пікантний смак. Також можна поєднати з білками: йогуртом, кисломолочним сиром, а також зі такими сирами, як горгондзола тощо», — сказала Скиталінська.

За її словами, можна зробити салат з ягід, вареним буряком, тобто продуктами, які містять дуже багато пектину, або клітковини, яка понижує глікемічний індекс дині та рівень цукру в крові. Окрім того, дієтолог розповіла з чим диню краще не поєднувати.

«Краще не їсти диню, після тістечка, або чогось солодкого, адже після цього рівень цукру підскочить до небес, не поєднувати з чимось дуже жирним, наприклад морозивом, тому що високий рівень цукру та багато жирного погано впливають на інсулінові рецептори. Цей цукор буде довго триматися в крові і не буде нормально засвоюватися. Окрім того, не можна поєднувати з такою білковою їжею, як м’ясо, риба, тому що у шлунку почнеться процес бродіння», — порадила Скиталінська.

Також, дієтолог, додала, що диня може бути чудовим окремим прийомом їжі, особливо коли людина відчуває, що вона страшенно втомлена. Диня допоможе відновити сили.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах