Останні новини
Що віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 2 січняЛьвів'ян запрошують після локдауну на виставу «Америка»Львів став лідером з користування послугами єМалятко у 2020 роціРегіони з найвищими COVID-показниками - нові дані МОЗЕкспорт товарів з області зріс на понад 3%Традиційний Різдвяний концерт «NOEL» відбудеться у Львові 30 січняВ понеділок у Львові проведуть «Тиху ходу пам’яті»У День Соборності України на Личакові вшанували пам'ять ГероївУ стаціонарах Львівщини лікують 1252 пацієнтів із Covid-19У Яворівському районі під колесами авто загинув пішохідУ Львові під час пожежі мало не загинула літня жінкаЗранку у Львові працювало 7 одиниць снігоочисної технікиВ Україні за добу - 5 348 випадків коронавірусуЗа останню добу коронавірус підтвердили у 233 львів'янЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 22 січняПоліція Львівщини проводить масштабну кампанію з виявлення незаконних рубокФахівці зібрали розлиту ртуть у під'їзді будівлі в центрі ЛьвоваУ стаціонарах Львівщини лікують 1251 пацієнта із Covid-19Вчора на міську станцію компостування надійшло півтори тонни ялинокУ Львові молода пара загинула від чадного газуЗа добу на Львівщині рятувальники допомогли трьом туристам-лижникам
Авторизація
08 вер 20:54Новини України
Рецепт курячого філе по-французьки

Страва дуже смачна, легке приготування, підходить як для повсякденного, так і для святкового столу. Готується з доступних продуктів.
Інгредієнти:
- Куряче філе 900 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Сир 200 г
- Сметана 3 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Часник 2 зубчики
- Олія 2 ст.л.
- Сіль, перець, спеції за смаком
Приготування
- Насамперед куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини. Потім кожен шматочок злегка відбиваємо з двох сторін.
- Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, а картоплю тонкими кружальцями. Змащуємо деко рослинною олією і відправляємо туди нашу порізану цибулю. Цибулевий аромат оживить м'ясо і зробить його особливо апетитним.
- На цибулю викладаємо курячу грудку, солимо, додаємо перець і спеції для курки за смаком. Зверху кладемо шар картоплі, додаємо сіль, чорний перець, поливаємо олією (приблизно одну столову ложку).
- Тепер залишилося приготувати сирний соус. Натираємо на крупній тертці сир, додаємо сюди три столові ложки сметани і три столові ложки майонезу. Додаємо два зубчики часнику і все добре перемішуємо. Залишилося викласти сирну масу поверх картоплі і розрівняти.
- Коли все готово, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо до готовності, приблизно 35-40 хвилин. Страва готова, посипаємо порізаною зеленню і подаємо зі свіжими овочами.
Читайте також:
загрузка...
Додати коментар
КАРТИНА ДНЯ
Новини партнерів
Відео матеріали
Ми у соцмережах