Останні новини
Дієта для ледачих, або як банани допоможуть забути про зайві кілограмиУ Львові проводять дні профілактики опіків у дітейАрхат - фрукт, що уповільнює процес старінняЯка ваша карма за знаком зодіакуIII вечірній забіг-феєрія у ЛьвовіОлег Сенцов презентуватиме свою книжку «Маркетер» у ЛьвовіТе, що ви побачили першим на цьому зображенні, покаже вашу головну мрію життя зараз і як її досягтиУ Львові збільшать фінансування лікарні швидкої медичної допомогиЛьвів запрошує всіх на головний культурний фестиваль - 26 Book ForumУ Львові трапилася ДТП за участю електросамоката: є постраждалийБізнес-гороскоп на завтра, 18 вересня, для всіх знаків зодіакуНа Львівщині спалення сухої рослинності завдало збитків у кілька мільйонів гривеньSkyUp Airlines анонсував регулярні рейси до Тель-Авіва зі Львова та ЗапоріжжяНа Заході України оголошено штормове попередженняУ Львові проходить виставка «Рятувальник очима дитини» (ФОТО)У Польщі перекинувся мікроавтобус з українцямиЛьвівська залізниця попередила про зміни у розкладі руху приміських потягівНа Львівщині зіткнулись легковик та автобус, є загиблийДе у Львові сьогодні немає світлаЯкі свята відзначають 17 вересняЦитата дня: про життя
Авторизація
Календар публікацій
«    Вересень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Чим небезпечні замінники м'яса



Все більше людей відмовляються від м'яса тваринництва на користь продуктам рослинного походження. Дослідники з Австралії виявили, що замінники м'яса небезпечні для здоров'я. Все тому, що вони містять багато солі, цукру та жиру.

Експерти ретельно вивчили 560 продуктів, які заявлені як альтернатива м'ясу, йдеться на сайті Інституту всесвітнього охорони здоров'я імені Джорджа, пише 24 канал.



Найбільше солі міститься у рослинному беконі: 2 грами солі на 100 грамів продукту.

Далі йдуть вегетаріанський фалафель і ковбаси рослинного походження, вони містять 1,3 грама солі на 100 г продукту.

Вчені пояснюють, що під час виробництва замінники м'яса піддаються обробці, в результаті чого починають містити значну кількість солі.

Надмірне вживання солі може збільшувати ризик гіпертензії і пов'язаних з нею небезпечних для життя серцево-судинних захворювань.

Артеріальна гіпертнезія – це захворювання, при якому є стійке підвищення кров'яного тиску до величини 140/90 і вище. До артеріальної гіпертензії призводять такі хвороби, як атеросклероз, цукровий діабет, захворювання щитоподібної залози.

У рослинному беконі, сосисках, гамбургерах, а також у веганських пирогах може бути близько половини денної норми солі.

ВООЗ рекомендує вживати не більше 1 чайної ложки солі або ж 5 грамів.

У середньому, австралійці споживають разом з альтернативними продуктами втричі більше солі, ніж потрібно організму

Експерти порадили людям самостійно контролювати кількість солі в своєму раціоні. Вони також рекомендують надавати перевагу простішим рослинним альтернативам м'яса, таких як сир тофу, боби, сочевиця, а також свіжі овочі і гриби.

Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах