Останні новини
5 вагомих причин регулярно прогулюватисяДієтологи назвали ідеальні перекуси для офісуАстрологи назвали найсміливіші і енергійні знаки зодіакуІталійський лоукостер запускає 5 додаткових рейсів з УкраїниЗ понеділка зміниться графік руху кількох потягів Львівської залізниціТест: яку частину тіла ви миєте першою, потрапляючи в душ?На Львівщині викрили підпільні гральні закладиБізнес-гороскоп на завтра, 19 жовтня, для всіх знаків зодіакуУ Львові встановлять камери з системою розпізнавання обличУ Львові розпочався Lviv Criminal Law ForumУ Львові п’яний водій заїхав у свіжий бетон (ФОТО)На Львівщині чоловік наніс чисельні ножові поранення своїй дружиніПоблизу Львова зіткнулись дві автівки: загинула жінкаУ Львові чадним газом отруїлись двоє людейСьогодні в Україні без опадів, температура до +24°Які свята відзначають 18 жовтняЦитата дня: про життяЧого очікувати від зірок у п'ятницю? Гороскоп на сьогодні, 18 жовтня, для всіх знаків зодіакуТест. Що можна дізнатися про людину по тому, яку каву вона п’є?У Львові протестували доступність заїзду автобусів «Електрон» до платформ на пл. Двірцевій (ФОТО)В Україні знизилися ціни на овочі борщового набору
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Рецепти страв з баклажанів



Баклажан, запечений з беконом

Інгредієнти:

  • Баклажан середнього розміру 1 шт.
  • Бекон 100 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Олія рослинна

Приготування

  • Баклажан вимити, обсушити і нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Можна зрізати хвостик, але краще залишити його для краси. Трохи посоліть нарізаний баклажан.
  • З бекону зріжте шкірку і наріжте бекон тонкими скибочками. За розміром вони мають бути приблизно такими ж, як кружечки баклажана.
  • Викладіть по одному шматочку бекону між кружечками баклажана. Скріпіть все дерев'яною шпажкою у центрі, щоб баклажан з беконом краще тримався.
  • Перекладіть баклажан з беконом на шпазі у відповідну форму для запікання. Посоліть і поперчіть за смаком. Можна скропити баклажан перед запіканням олією. Відправляємо баклажан в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, і запікайте приблизно 40 хвилин.


Баклажани з фаршем, запечені в духовці




Інгредієнти:
  • Баклажани 5 шт.
  • Фарш м'ясний 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зубчики
  • Сир твердий 50 г
  • Помідори 3 шт.
  • Сіль
  • Суміш перців
  • Вода
Приготування:

  • Баклажани помити, обрізати плодоніжки і розрізати навпіл. Помістити баклажани в глибоку ємність, посолити і залишити на 40 хвилин. За цей час баклажани пустять сік і піде вся гіркота.
  • Цибулю дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Поки смажиться цибуля, дрібно нарізати часник. Додати часник до цибулі. Туди ж додати фарш, розмішати і смажити 10 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
  • Баклажани викласти на деко, застелене фольгою. Зверху розподілити фарш. Помідори нарізати кружечками. Прикрасити баклажани з фаршем помідорами і скропити олією.
  • Влити трохи води. Відправляємо баклажани з фаршем і помідорами в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин. Через 30 хвилин дістати баклажани з духовки. Посипати тертим сиром і відправити баклажани з фаршем в духовку ще на 10 хвилин. Баклажани, запечені в духовці, з фаршем, помідорами і сиром, готові.

Баклажани, тушковані в сметані



Інгредієнти:
  • Баклажан 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зубчики
  • Сметана 50-100 мл
  • Олія 1-2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Цибуля зелена (для подачі)

Приготування
  • аклажани вимити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Часник очистити і подрібнити. На пательні розігріти олію. Викласти цибулю і баклажани. Помішуючи, смажити на середньому вогні 5 хвилин.
  • Додати часник, посолити. Тушкувати ще 5 хвилин. Влити сметану, перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою. Тушковані баклажани в сметані будуть готові через 5 хвилин. Зелену цибулю дрібно нарізати. Баклажани, тушковані в сметані, при подачі посипати зеленою цибулею.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах