Останні новини
Ryanair відкриває рейси зі Львова у три міста в ІталіїУ Польщі виявили 24,5 тисячі випадків коронавірусу, за добу - 274В Україні з 5 червня поновлять внутрішнє авіасполученняУ ВООЗ прокоментували ситуацію з коронавірусом в УкраїніПитання послаблення карантину на Львівщині розгляне обласна комісія ТЕБ і НС у п’ятницюНа Львівщині поліцейські повернули власнику вкрадений скутерМер Львова назвав три причини рекордної кількості захворілих на COVID-19 за добу на ЛьвівщиніУ Львові триває ІФА-тестування медичних працівниківВ Україні підтвердили 24 823 випадки коронавірусу, за добу - 483На Львівщині - 60-та смерть людини з коронавірусомНа Львівщині - 60-та смерть людини з коронавірусомЗа добу на Львівщині - 96 позитивних ПЛР-тестів, загалом 1830 інфікованих коронавірусомЯкі свята відзначають 3 червняПогода у Львові 3 червняЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 3 червняУчені розповіли, як корисно замінити кавуНазвані продукти, які допомагають зберегти пам'ятьУ МОЗ розповіли про можливі сценарії продовження карантинуНа Львівщині хворим на COVID-19 медикам виплатять разову допомогуУ Львові патрульні виявили працюючий ігровий залВихідні та свята у червні: скільки будемо відпочивати
Авторизація
Календар публікацій
«    Червень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

До чого людей призводить недосипання



Порушення режиму сну тягне за собою вибір жирної і солодкої їжі. Це в ході експерименту довели вчені.

Про це передає РадіоМаксимум



Фахівці провели експеримент, задіявши в ньому 25 чоловіків і жінок у віці від 18 до 40 років, яких поділили на дві групи. Добровольці з першої групи спали всього лише чотири години, а випробовувані з другої групи – близько восьми годин.

Через 20 днів експеримент провели знову, помінявши групи місцями. Виявилося, що якщо люди спали мало, то навіть після стандартного обіду, коли їм пропонували поїсти ще, вони не відмовлялися від їжі і вживали більш калорійну їжу.

Як показали аналізи, при нестачі сну в організмі підвищується рівень ендоканабіноїдів 2-OG, а також змінюється активність грушоподібної кори головного мозку. Ця область відіграє ключову роль в розпізнаванні запахів. Висновки вказують, що недосип робить мозок більш сприйнятливим до привабливих ароматів, які в результаті і змушують людину споживати шкідливі продукти.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах