Останні новини
Тест. Виберіть картину морського заходу і дізнайтеся, що буде для вас важливо у найближчі дніУ лісі у Яворівському районі натрапили на застарілі боєприпасиБізнес-гороскоп на завтра, 19 листопада, для всіх знаків зодіакуНа водогоні «Стрий-Львів» аварійна ситуація: з 19 до 20 листопада водопостачання до частини Львова буде за скороченим графікомПрацівники митниці не допустили ввезення в Україну понад 30 кг ікриУ Червонограді горіла квартираУ Польщі нарахували 900 тисяч заробітчан з УкраїниНа Стрийщині водій Peugeot не впорався з керуванням та перекинувся (ФОТО)Львівські рятувальники збирали у квартирі розлиту ртутьУ Львові горіло автоДе у Львові сьогодні не буде світлаЯкі свята відзначають 18 листопадаПогода у Львові 18 листопадаЧого очікувати від зірок у понеділок? Гороскоп на сьогодні, 18 листопада, для всіх знаків зодіаку5 продуктів, які не можна ні в якому разі їсти на голодний шлунокЗнайшли ще одну небезпеку надмірного вживання цукруЧому жінкам не варто курити електронні сигаретиАстрологи розповіли, які знаки Зодіаку створені одне для одногоТест. Виберіть ключ і дізнайтеся, що вас чекає у найближчому майбутньомуРоботодавцям можуть заборонити цікавитись особистим життям кандидата на роботуГороскоп на тиждень, з 18 по 24 листопада, для всіх знаків зодіаку
Авторизація
Календар публікацій
«    Листопад 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Рецепт. Як приготувати холодний сирний чизкейк без запікання



Смачний десерт можна приготувати зі звичайного сиру, без запікання і складного процесу.

В якості основи для десерту використовують печиво, яке перетирають в крихту. Така основа допомагає вбирати зайву рідину з сиру. 



Складові:
  • пісочне печиво — 250 г
  • масло вершкове — 100 г
  • сир — 500 г
  • цукор — 150 г
  • молоко — 2 склянки
  • желатин — 25 г
  • сироп (за бажанням) — 150 г
Приготування коржа
Печиво подрібнюємо в дрібну крихту за допомогою блендера і додаємо розм’якшене вершкове масло. Ретельно розтираємо все ложкою.
На дно форми акуратно викладаємо отриману масу і утрамбовуємо, щоб вийшла рівномірна основа. Ставимо форму в холодильник.

Приготування сирної начинки
У глибоку ємність викладаємо сир, додаємо цукор і склянку молока. Перетираємо все блендером.
В окрему каструлю насипаємо 20 г желатину і поступово вливаємо склянку молока, розмішуємо і доводимо суміш до кипіння, після чого відразу прибираємо з вогню. Желатин до цього часу повинен розчинитися, тому дуже важливо добре розмішувати суміш.

Після того, як желатин трохи охолоне, вливаємо його в сирну масу і ретельно перемішуємо. Сирну масу акуратно виливаємо на пісочну основу і кладемо чізкейк у  холодильник на 4?6 годин. Наш чізкейк готовий і його вже можна їсти, але якщо додати глазур, десерт буде ще смачніше.

Приготування глазурі
Дістаємо чизкейк з холодильника. Розчиняємо 5 г желатину в 100 г води і додаємо 150 г будь-якого сиропу з варення. Доводимо суміш до кипіння, постійно помішуючи. Даємо глазурі трохи охолонути і виливаємо її поверх чізкейку, акуратно розподіляючи.

Ставимо чизкейк в холодильник ще на 30 хв. до застигання глазурі.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах