Останні новини
Тест. Виберіть картину морського заходу і дізнайтеся, що буде для вас важливо у найближчі дніУ лісі у Яворівському районі натрапили на застарілі боєприпасиБізнес-гороскоп на завтра, 19 листопада, для всіх знаків зодіакуНа водогоні «Стрий-Львів» аварійна ситуація: з 19 до 20 листопада водопостачання до частини Львова буде за скороченим графікомПрацівники митниці не допустили ввезення в Україну понад 30 кг ікриУ Червонограді горіла квартираУ Польщі нарахували 900 тисяч заробітчан з УкраїниНа Стрийщині водій Peugeot не впорався з керуванням та перекинувся (ФОТО)Львівські рятувальники збирали у квартирі розлиту ртутьУ Львові горіло автоДе у Львові сьогодні не буде світлаЯкі свята відзначають 18 листопадаПогода у Львові 18 листопадаЧого очікувати від зірок у понеділок? Гороскоп на сьогодні, 18 листопада, для всіх знаків зодіаку5 продуктів, які не можна ні в якому разі їсти на голодний шлунокЗнайшли ще одну небезпеку надмірного вживання цукруЧому жінкам не варто курити електронні сигаретиАстрологи розповіли, які знаки Зодіаку створені одне для одногоТест. Виберіть ключ і дізнайтеся, що вас чекає у найближчому майбутньомуРоботодавцям можуть заборонити цікавитись особистим життям кандидата на роботуГороскоп на тиждень, з 18 по 24 листопада, для всіх знаків зодіаку
Авторизація
Календар публікацій
«    Листопад 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Чому коли ми голодні, їжа смачніша



Ви, напевно, помічали, що коли голодні, їжа смакує краще. Навіть нелюбимі страви здаються смачними. Чим пояснюється такий феномен, розповіли вчені.

Національний інститут фізіологічних наук у Японії провів дослідження, яке свідчить, що голодування робить смак їжі солодшим, а забезпечують такий ефект специфічні нервові ланцюги, пише 24 канал.



Вчені досліджували білок AGRP, який відповідає за зміну смакових рецепторів під час голоду.

Як тільки він активізовується в гіпоталамусі, це сигнал мозку підвищувати чутливість до солодких смаків і знижувати гіркі.

Тому, ми відчуваємо специфічне сприйняття смаку їжі після тривалого голодування.

Смакові уподобання та чутливість – важливі чинники оцінювання їжі.

Однак, такі критерії не завжди постійні й часто змінюються залежно від внутрішніх станів, таких як голод і ситість, зазначають автори дослідження.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах