Останні новини
ЛКП «Львівелектротранс» встановив понад 200 дезінфекторів у трамваях і тролейбусахТест. Образ, який ви першим побачите на зображенні, охарактеризує вашу особистістьУ Львові вже одужали 64 медики, які хворіли на COVID-19Бізнес-гороскоп на завтра, 5 червня, для всіх знаків зодіакуЗавтра в Україні потепліє, місцями пройдуть дощіУ Львові стартувала перша хвиля зарахування дітей до садочків«Чим більше тестів ми робимо, тим більше маємо позитивних», — А. СадовийВ українській армії - 131 хворий на COVID-19Андрій Садовий ініціює створення тимчасової слідчої комісії для розслідування сміттєвої блокади ЛьвоваНацбанк зміцнив гривню до 26,75Львівщина піднялась на третє місце в Україні за кількістю інфікованих Covid-19Коронавірус в Україні: за добу встановлено рекорд та антирекордЗа добу на Львівщині -85 позитивних ПЛР-тестів, загалом 1915 інфікованих коронавірусомЯкі свята відзначають 4 червняПогода у Львові 4 червняЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 4 червняВагомі причини частіше пити молокоУчені назвали секрет щасливих стосунківЯким знакам Зодіаку червень принесе успіхи в роботіВ Україні штрафуватимуть водіїв, пасажирів та велосипедистів без світловідбивачівНа Львівщині ще дві смерті від коронавірусу
Авторизація
Календар публікацій
«    Червень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Рецепт. Жульєн з грибами та куркою



Жульєн з грибами та куркою – ароматна та вишукана страва французького походження. Готувати жульєн можна як на буденну вечерю, так і на свята, адже страва стане окрасою кожного столу.

Інгредієнти:



- куряче філе – 500 г;
- печериці (або лісові гриби) – 300 г;
- цибуля – 200 г;
- твердий сир – 200 г;
- вершки (або сметана) – 300 г;
- борошно – 2 ст.л.;
- сіль – за смаком;
- перець – за смаком;
- олія – за смаком.

Приготування: 

1. Куряче філе відваріть до готовності. Охолодіть і наріжте соломкою. Цибулю та гриби почистіть та також наріжте соломкою.

2. Обсмажте цибулю на олії, додайте гриби та смажте 10-15 хвилин, щоб випарувалась вся рідина. Додайте філе, посоліть, поперчіть та зніміть з вогню.

3.На сухій сковорідці обсмажте борошно. Додайте вершки, посоліть, поперчіть та доведіть соус до кипіння. Додаємо в соус гриби з цибулею та куркою. Перемішайте і зніміть з вогню. Натріть сир на тертці.

4. У форму для випічки викладіть масу з грибів та м'яса, посипте сиром. Ставте в розігріту духовку та випікайте 30 хвилин до золотистого кольору. Форму не накривайте кришкою. Подавайте гарячим.


Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах