Останні новини
У Львові та Бірках частина вулиць залишиться без електропостачанняВ Україні сьогодні практично без опадів, на заході температура до +13°Які свята відзначають 20 листопадаЧого очікувати від зірок у середу? Гороскоп на сьогодні, 20 листопада, для всіх знаків зодіакуВживання яблук може бути кращим способом знизити холестеринДієтологи назвали шкідливі звички, які заважають схуднутиЛьвів’янок запрошують на жіночий форум «Superwoman Lviv»Тест. Виберіть вікно в яке хочете заглянути і дізнайтеся як закінчиться рікВідзавтра водіїв штрафуватимуть за перевезення дітей без автокріселБізнес-гороскоп на завтра, 20 листопада, для всіх знаків зодіакуНа Яворівщині відкрили вже десятий спортмайданчикКомунальні служби Львова переходять на зимовий режим роботиУ Львові з четвертого поверху впав чоловікЦитата дня: про цінність життяУ Львові маршрутка збила пішоходаЯкі свята відзначають 19 листопадаУ Дрогобицькому районі Audi на смерть збила велосипедистаНа Львівщині трапилась пожежа у багатоповерхівці (ВІДЕО)Сьогодні до 18:00 не буде водопостачання у частині Сихівського районуПогода у Львові 19 листопадаУ мозку знайшли рецептори поганого настрою
Авторизація
Календар публікацій
«    Листопад 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Рецепт. Лазанья з курячим фаршем та сиром



Інгредієнти:
  • 650 г курячого фаршу
  • 1 цибулина
  • 12-15 аркушів для лазаньї, готових до запікання
  • 150 г моцарели
  • Рослинна олія
  • Орегано
  • Чебрець
  • Сіль, перець
  • Вершкове масло для змащування форми
Для соусу:
  • 700 мл молока
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г борошна
  • Сіль, перець
  • Мускатний горіх
Спосіб приготування:
  1. Цибулю очистити і дрібно нарізати.
  2. У сковороді розігріти олію. Додати цибулю, обсмажити до прозорості. Потім додати курячий фарш. Обсмажити до напівготовності. Посолити, поперчити. Додати орегано і чебрець.
  3. Приготувати соус. Розтопити вершкове масло. Всипати борошно, злегка обсмажити. Поступово влити молоко, постійно помішуючи, щоб не утворювалися грудочки.
  4. Як тільки соус почне густіти, зняти з вогню. Посолити, поперчити і додати мускатний горіх.
  5. Форму для запікання змастити невеликою кількістю вершкового масла. Налити на дно форми трохи соусу, викласти перший ряд листів лазаньї. Викласти трохи фаршу, полити соусом. Знову викласти листи лазаньї і чергувати, поки не закінчаться інгредієнти.
  6. Зверху розкришити моцарелу. Поставити лазанью в розігріту до 190 °С духовку і запікати близько 40 хвилин. Перед подачею трохи остудити.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах