Останні новини
Де завтра у Львові не буде водиУ Львові встановили головну новорічну ялинку (ФОТО)До Львова привезуть чудотворну іконуНа Старосамбірщині вчадів чоловікБізнес-гороскоп на завтра, 12 грудня, для всіх знаків зодіакуУ Львові тривають роботи з освітлення храмів та пам’ятокУ Львові перевірять всі будівельні майданчики на безпечністьЛьвів’ян та гостей міста запрошують на «Christmas по-Львівськи»До Дня Святого Миколая місто організувало чимало заходів. ПрограмаЦитата дня: про життяЯкі свята відзначають 11 листопадаЧого очікувати від зірок у середу? Гороскоп на сьогодні, 11 грудня,для всіх знаків зодіакуАстрологи назвали 5 найщасливіших знаків ЗодіакуНа Львівщині відбулись пожежно-тактичні навчанняЦьогоріч у ДТП на Львівщині загинуло 249 людейТест. Троянда, яку ви вибрали, розповість чи збудеться Ваше бажанняВідзавтра буде перекрито проїзд транспорту на вул. Х. КолумбаНа дорогах Львівщини очікується ожеледицяЗавтра у Львові лунатимуть сирениУ Львові представлять концертну програму з усіма різдвяними традиціямиНа Львівщині авто зіткнулось з шкільним автобусом: постраждало троє дітей
Авторизація
Календар публікацій
«    Грудень 2019    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Рецепт. Торт із млинців з куркою і яловичиною



Інгредієнти:

Тісто для млинців:


  • Молоко – 200 мл
  • Кефір – 200 мл
  • Мінеральна газована вода – 200 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукровий пісок – 1/2 ст. л.
  • Сода – 1/2 ч. Л.
  • Борошно – 4-6 ст. л. з гіркою
  • Рослинна олія
  • Масло вершкове – для змазування
Для начинки:
  • Яловичина відварна – 250-300 г
  • Курка відварна – 250-300 г
  • Сметана – 3-4 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля – 1-2 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Пряні трави – за смаком
  • Тертий сир – 200 г
  • Зелена цибуля – 1 перо
Приготування:
  1. У миску налити кефір, влити молоко і додати воду.
  2. Додати яйця і перемішати. Всипати соду. Додати сіль і цукор, розмішати.
  3. Всипати борошно. Муки потрібно стільки, щоб тісто стало нагадувати по консистенції рідку сметану.
  4. Розігріти масло в сковороді, налити тісто. Обсмажити млинці з двох сторін до золотистого кольору. Готові млинці складати гіркою і промащувати вершковим маслом.
  5. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії.
  6. М'ясо пропустити через м'ясорубку в миску. Сюди ж додати пропущене в м'ясорубці куряче м'ясо. Покласти обсмажену цибулю.
  7. Додати сметану. Масу посолити, поперчити і посипати пряними травами за смаком, акуратно все перемішати до однорідного стану.
  8. Взяти млинець, покласти на тарілку і змастити начинкою. Посипати сиром. Повторити шари, зверху повинен бути млинець.
  9. Перекласти пиріг в духовку, розігріту до 200 ?С і запікати 10-15 хвилин.
  10. Готовий пиріг нарізати і подати до столу. Їсти пиріг можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах