Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт. Курка з грибами у вершковому соусі



У рецепті можна прибирати або додавати будь-які інгредієнти, зробивши його традиційно-домашнім.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 8 штук печериць
  • 350 г вершків 10% жирності
  • 300 г сиру
  • 1 зубок часнику
  • трави та зелень за смаком

Приготування:

Філе курки ріжемо великими шматочками, гриби «пластинками». Курку і гриби кладемо в сковороду й обсмажуємо на вершковому маслі.

Поки смажиться курка і гриби, готуємо вершки. У глибокій тарілці давимо часник, тремо туди сир, додаємо дрібно порізану зелень, заливаємо вершками, додаємо трохи прованських трав і перемішуємо.

Коли потушкувалася курка і гриби, зливаємо з них сік, що виділився (не весь, а так, щоб ще залишилося трохи на ваш розсуд) і заливаємо туди нашу вершкову масу. Тушкуємо все разом на маленькому вогні ще хвилин 10.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:
Новини партнерів
Ми у соцмережах