Останні новини
На Підзамче святкуватимуть ВодохрещаБізнес-гороскоп на завтра, 19 січня, для всіх знаків зодіакуSkyUp призупинить польоти до ОАЕ з 1 лютогоУ львівських Карпатах травмувалися п’ятеро лижниківУ Львові горіла покинута будівля: постраждала жінкаУ Львові в ДТП постраждали двоє дітейУ неділю відбудуться зміни у русі трамвайних маршрутів №1 і №2У Львові чадним газом отруїлося чотири людини, з них - двоє дітейНа переході у Львові автомобіль збив 6-річного хлопчикаСвятвечір або Голодна кутя: що не можна робити 18 січняПогода у Львові 18 січняЦитата дня: про коханняЯкі свята відзначають 18 січняЩо віщують зірки на сьогодні? Гороскоп на 18 січня для всіх знаків зодіакуТест: приховані сторони вашої особистостіТролейбусний маршрут №22 курсуватиме до АвтовокзалуВчителів Львова навчають ефективно проводити уроки «Здорова постава»У Львові четверо людей отруїлись чадним газомБізнес-гороскоп на завтра, 18 січня, для всіх знаків зодіакуНа площі Ринок продовжать дію різдвяного ярмаркуКапітальний ремонт вулиць Львова у 2020 році: перелік та початок робіт
Авторизація
Календар публікацій
«    Січень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Ці продукти не слід розігрівати двічі



Учені давно довели, що раціон впливає на здоров'я, самопочуття, зовнішність. Як виявилося, важливо не тільки правильно підбирати раціон, але і дотримуватися правил приготування і вживання продуктів, щоб отримувати з них тільки користь.

Експерти в дієтології вважають, що деякі продукти вдруге краще не розігрівати. Річ у тім, що вони втрачають смак, корисні властивості та навіть можуть нашкодити здоров'ю, адже накопичують шкідливі речовини.



Дієтологи назвали 5 продуктів, які небажано нагрівати вдруге. Їх слід з'їдати після приготування або ж пізніше, але без підігріву.
Перше місце у списку посідають гриби. При підігріві в них руйнуються білки і починають продукуватися шкідливі компоненти, що сприяють отруєнню. Небажано гріти і м'ясо, адже в ньому також розпадаються білки, і продукт буде складно перетравлювати.

Особливо небезпечні при повторному розігріві яйця, адже вони починають виділяти канцерогенні компоненти, що підвищують ризик розвитку онкології. Токсини також з'являються в селері і картоплі, тому страви з такими овочами гріти не можна.

Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах