Останні новини
Підприємці Львівського ІТ Кластеру закуплять та передадуть місту декілька тисяч експрес-тестів на коронавірусМіська комісія з питань ТЕБ та НС вирішила заборонити вхід до магазинів без масокВ Офісі президента розглядають можливість посилити карантинМерія Львова закликає мешканців носити з собою документи, які засвідчують особу«Експрес-тест показує позитивний результат в двох умовах: або інфекція має бути в організмі, або людина вже раніше перехворіла», — А.СадовийСьогодні експрес-тестами перевірили 100 водіїв АТП-1, жодної підозри на коронавірус не виявилиВ ООН cпалах COVID-19 назвали найбільшим випробуванням після Другої світової війниНа Львівщині складено майже 100 протоколів за порушення карантинуУ кожному районі Львівщини облаштують пункт прийому речей першої необхідностіУ Польщі кількість заражених коронавірусом перевищила 2300 осібУ кожній області визначать пологовий для вагітних з коронавірусом - ЛяшкоНайбільше смертей від коронавірусу серед хворих на діабет – ЛяшкоУ Львові поліцейські затримали чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про мінування школиУ Львові планують комплексно покращувати якість повітряЗа кордоном восьмеро українців одужали від Covid-19У Стрийському районі, що на Львівщині під колесами автівки загинув пішохідНа Яворівщині згорів дерев'яний житловий будинокВ Україні підтверджено вже 669 випадків COVID-19: яка ситуація в областях?У Чернівецькій області померла ще одна жінка, в якої був коронавірусКоронавірусом у світі заразилися 858 тисяч осіб, одужали - 178 тисячДе у Львові сьогодні не буде світла
Авторизація
Календар публікацій
«    Квітень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Рецепт. Як приготувати жульєн з грибами та куркою


Готувати жульєн можна як на буденну вечерю, так і на свята, адже страва стане окрасою кожного столу.

Інгредієнти:

Гриби -   300 г

Куряче філе - 500 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Олія соняшникова - 1 для смаження

Мелений чорний перець - 1 за смаком

Борошно пшеничне - 3 ст. л.

Вершки - 300 г

Сіль - 1 за смаком

Твердий сир - 200 г

1. Куряче філе відваріть до готовності. Охолодіть і наріжте соломкою

2. Цибулю та гриби почистіть та наріжте соломкою.

3. Обсмажте цибулю на олії, додайте гриби та смажте 10-15 хвилин, щоб випарувалась вся рідина.

4. Додайте куряче філе, посоліть та поперчіть за смаком. Зніміть з вогню.

5. На сухій сковорідці обсмажте борошно. Додайте вершки, посоліть, поперчіть та доведіть соус до кипіння.

6. Додаємо в соус гриби з цибулею та куркою. Перемішайте і зніміть з вогню.

7. В окрему посудину натріть сир на грубій тертці.

8. У форму для випікання викладіть масу з грибів та м'яса, посипте сиром.

9. Випікайте в попередньо розігрітій духовці 30 хвилин до золотистого кольору при температурі 190-200 градусів. Жульєн з грибів подають гарячим.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах