Останні новини
Які свята відзначають 28 травняПогода у Львові 28 травняЧого очікувати від зірок у четвер? Гороскоп на сьогодні, 28 травняТест. Що форма пальців на ногах може сказати про характерБізнес-гороскоп на завтра, 28 травня, для всіх знаків зодіакуМер Львова оглянув роботи в осередку Пласту у ВинникахЗ наступного тижня у Львові відновлять роботу екобуси: графік стоянокУ Польщі кількість заражених коронавірусом зросла до 22,3 тисячіУ Львові вже одужали 36 медиків, які захворіли на COVID-19На Львівщині в річці виявили тіло жінкиНа Львівщині мікроавтобус наїхав на пішоходаНа Львівщині – 43 смерть пацієнта з COVID-19У «Раві-Руській» виявили контрабандні 350 пачок цигарок (ФОТО)«Якщо імуноглобулін М позитивний, тоді обов’язково треба робити ПЛР-тест для підтвердження COVID 19», — В. ЗубНа Жидачівщині згорів житловий будинок (ФОТО)Нацбанк послабив курс гривніВ Україні підтвердили 21 905 випадків коронавірусу, за добу - 321Де у Львові сьогодні не буде світлаЗа добу на Львівщині - 38 позитивних ПЛР-тестів, загалом 1443 інфіковані коронавірусомЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 27 травняПогода у Львові 27 травня
Авторизація
Календар публікацій
«    Травень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Рецепт сирників з родзинками в духовці



Як приготувати сирники в духовці

Інгредієнти

Ванільний цукор 1/2 ч. л.



Волоські горіхи 70 г

Домашній сир 400 г

Родзинки 100 г

Крохмаль 1 ст. л.

Борошно пшеничне 100 г

Яйце 2 шт.

Приготування:

За допомогою блендера перебийте домашній сир до однорідної маси, щоб не було грудочок. На гарячій, але сухій сковорідці підсмажте горіхи та, ще гарячими, подрібніть їх ножем.

Збийте міксером яйця з цукром та ванількою, додайте до сирної маси. Всипте до сиру горіхи та родзинки – ретельно перемішайте всі інгредієнти. 

Додайте до сирного тіста крохмальта борошноі ще раз пермішайте. Кількість борошна залежить від рівня вологості вашого домашнього сиру. 

Змочіть руки водою та переходьте до формування сирників. Деко, в якому ви будете випікати сирники, застеліть пергаментом та викладіть сформовані сирні кульки. Кожну кульку притискаємо зверху, тим самим надаючи сирникам звичної плоскої форми. Зверніть увагу, що сирники борошном ми не вже не посипаємо.

Випікайте сирники в розігрітій духовці при температірі 180 градусів 25-30 хвилин. Смачного!
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах