Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Рецепт. Курячі тефтелі в сметанно-томатному соусі



Інгредієнти:
  • 400 г курячого фаршу

  • 1/2 склянки рису
  • 1 морква
  • 1 яйце
  • Сіль, перець
Для соусу:
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 1 ст.л. сметани
  • 1 стакан води або бульйону
  • 1 ст.л. борошна
  • Сіль, перець
  • Сушені італійські трави
Приготування:
  1. Моркву помити, почистити і натерти на крупній тертці.
  2. Рис відварити в підсоленій воді до напівготовності. Злити зайву рідину.
  3. Змішати фарш, моркву, рис і яйце. Приправити до смаку.
  4. Перемішати, щоб вийшов фарш, зліпити з нього невеликі кульки.
  5. Обваляти тефтелі в борошні і обсмажити їх на сковороді з олією до рум'яної скоринки.
  6. Для соусу змішати сметану, томатну пасту і борошно, додати склянку води і приправи. Перемішати, щоб вийшла однорідна суміш без грудочок.
  7. Залити цією сумішшю тефтелі і тушкувати близько 20 хвилин під закритою кришкою на слабкому вогні.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах