Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Як приготувати запечене м’ясо



Щоб запечене м'ясо вийшло смачним, необхідно з усією відповідальністю і ретельністю підійти до питання вибору м'яса. Бажано брати свиний ошийок - таке запечене м'ясо буде соковитим, в міру жирним і дуже ніжним.
Але чимала роль у приготуванні запеченого м'яса відводиться і маринаду.

Інгедієнти:
  • 1,5 кг свинини (шия, грудинка),
  • 2 ст. ложки олії,

  • 2 ст. ложки гірчиці,
  • 1 ч. ложка коріандру,
  • 0,5 ч. ложки чорного перцю горошком,
Для маринаду:
  • 2 цибулини,
  • 4 зубки часнику,
  • 1 ст. ложка меду,
  • 1 лимон,
  • 3 ст. ложки яблучного оцту,
  • 2 шт. лаврового листа,
  • 0,5 ч. ложки чорного перцю горошком,
  • 3 ст. ложки солі,
  • 0,7 л мінеральної сильногазованої води.
Приготування:
  1. У гарячу воду (але не окріп) покласти пів чайної ложки чорного перцю горошком, лавровий лист, корицю, сіль, проварити 3-4 хвилини і остудити.
  2. Крупно нарізати цибулю і лимон. Подрібнити часник. Додати у маринад цибулю, часник, оцет, лимон, мед і мінеральну воду. Отриманим маринадом залий м'ясо і залиш у холодильнику на 1-2 доби.
  3. Дістати м'ясо з маринаду, обсушити його паперовим рушником і змастити гірчицею. Викласти м'ясо у форму для випікання, полити олією і невеликою кількістю маринаду, а зверху посипвти перцем і коріандром.
  4. Випікати м'ясо під кришкою або під фольгою в розігрітій до 200°С духовці протягом 1 години. Потім зняти кришку, зменшити температуру до 170°С і готувати ще 1-1,5 години. Періодично поливати м'ясо соком, що виділився, і маринадом.
  5. Запечене м'ясо викласти на блюдо, нарізати порційними шматочками і подавай до столу з овочами і зеленню.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:
Новини партнерів
Ми у соцмережах