Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
04 травень 00:02Новини України

Рецепт. Курка з грибним соусом і картопляним гарніром



Інгредієнти:

Для курки:


  • 1 тушка курки середнього розміру, порізана на 8 частин
  • 1 ч.л. борошна
  • 75 г вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 500 мл курячого бульйону
  • 200 мл вершків
  • 4 гілочки чебрецю
  • 350 г печериць
  • 2 гілочки петрушки
  • Сіль і перець
  • Свіжа зелень – для подачі
Для гарніру:
  • 1 кг картоплі
  • 150 г вершкового масла
  • 150 мл вершків
Приготування:
  1. Приправте шматочки курки сіллю і перцем, обваляйте в борошні.
  2. Розтопіть дві третини вершкового масла на сковороді на середньому вогні. Додайте курку і обсмажте до рум'яної скоринки з кожного боку.
  3. Перекладіть м'ясо в невелику каструлю. Поставте на середній вогонь. Додайте нарізаний часник і цибулю, вино, вершки і чебрець. Добре розмішайте і доведіть суміш до кипіння. Коли суміш закипить, тушкуйте на середньому вогні ще 12-15 хвилин.
  4. Додайте нарізані гриби і продовжуйте тушкувати ще 12-15 хвилин, поки соус трохи не загусне.
  5. Приправте страву сіллю і перцем, тоді додайте решту масла і нарізану петрушку.
  6. Відваріть картоплю в підсоленій воді, додайте вершкове масло і вершки і розімніть в пюре.
Подавайте страву гарячою разом з картопляним пюре і зеленню.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:
Новини партнерів
Ми у соцмережах