Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Дієтолог розповіла про користь і шкоду гострої їжі для організму



Любов людей до гострої їжі залежить від їх індивідуальних пристрастей до продуктів, а також від того, чим їх годували батьки в дитинстві, розповіла лікар-дієтолог Маргарита Корольова.

"Індивідуалізм обумовлений регіоном походження людини, тим, що, їли батьки і чим годували в дитинстві. Якщо людина народилася на сході, де у великій кількості використовують гострі приправи, де в традиційний склад страв входить достатня кількість спецій, то людина протягом усього життя буде використовувати їх в раціоні", – цитує експерта портал Nation News.



Тим часом, за словами Корольової, для когось спеції – незвичний інгредієнт, а єдина спеція, яка використовувалася вдома, – сіль.

"Буваючи в різних країнах людина, можливо, вдається до використання спецій, але тільки в рамках ознайомлення з регіональним продуктом", – зазначила фахівець.

Корольова додала, що спеції приносять велику користь організму: це не тільки джерело корисних мінералів, але й фітонцидів, що забезпечують антипаразитарну, антигрибкову, антибактеріальну дії щодо продуктів харчування, до яких спеції додаються. Проте не всі люди переносять, наприклад, пекучий перець.

"У людини просто немає тих рецепторів і ферментів в шлунково-кишковому тракті, які здатні були б прийняти ці спеції, максимально обробити їх і тим самим зробити так, щоб спеції мали позитивний вплив і були вельми корисні організму. Тому все визначається індивідуальними особливостями людини", – зазначила дієтолог.

На думку лікаря, не слід насильно вводити екзотичні спеції і приправи в свій раціон, якщо ваш організм їх не приймає.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:
Новини партнерів
Ми у соцмережах