Останні новини
В Україні наступного тижня побільшає дощів і поменшає спекиНа Львівщині зіткнулись скутер та вантажівка: є постраждаліУ МОЗ назвали регіони із найбільшим добовим приростом хворих на коронавірусВ Україні за добу зафіксували 1489 випадків коронавірусуВнаслідок пожежі в будинку на Старосамбірщині загинув його власникНа Львівщині за останню добу проведено 1442 ПЛР-тести, з яких 154 — позитивніЩо приготували зорі на сьогодні? Гороскоп на 8 серпняКабмін завтра екстрено збереться через ситуацію з коронавірусомУ Львові протягом червня-липня моніторингові групи провели 270 перевірок транспортуТест. Ось що може розповісти про вашу особистість мізинецьУ Львові для школярів організували літній денний інклюзивний «Табір дружби»Впродовж серпня-вересня львівським пластунам організують курінні табориУ Львові вперше в Україні пересадили підшлункову залозуБізнес-гороскоп на завтра, 8 серпня, для всіх знаків зодіакуУ потяги «Укрзалізниці» для безпеки пасажирів запустять охоронуЧастина центрів зайнятості на Львівщині відновлює прийом громадян у режимі офлайнРятувальники на Жовківщині врятували від знищення вогнем 5 авто (ФОТО)На Львівщині автомобіль збив 4-річну дівчинкуУ Львові цими вихідними тролейбуси №22, 29 і 30 курсуватимуть за зміненим маршрутомНацбанк зміцнив курс гривніВ Україні за добу зафіксували 1453 випадки коронавірусу
Авторизація
Календар публікацій
«    Серпень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Рецепт. Курячі рулети з сиром і грибами



Інгредієнти

Куряче філе - 300 г



Твердий сир - 50 г

Гриби - 50 г

Яйця - 1 шт.

Болгарський перець - 0,5 шт.

Цибуля - 0,5 шт.

Часник - 1 зубчик

Майонез 1 ст.л.

Кухонна сіль - 0,5 ч.л.

Перець - 1 г


Приготування:
Яйце і сир потерти на дрібній тертці.

Болгарський перець дрібно нарізати.

Дрібно нарізані гриби тушкувати на рослинній олії впродовж 20 хвилин.

Часник і цибулю пасерувати 3 хвилини.

Підготовлені продукти ретельно перемішати, додавши 1 столову ложку майонезу.

Гострим ножем нарізати філе курки тонкими пластинками. Відбити шматочки філе молоточком для м'яса. Посолити його та поперчити.

Загорнути начинку в готове філе, викласти на форму, змащену олією, і поставити в розігріту заздалегідь духовку для запікання на 30 хвилин.


Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах