Останні новини
У Львові суд відправив за ґрати 41-річного грабіжника з РясногоНа Львівщині водій «Тойоти» на смерть збив 48-річного пішоходаВ Україні за добу зареєстрували 3 372 випадки COVID-19Нацбанк встановив курс на рівні 28,19 гривні за доларНа Львівщині за останню добу проведено 1312 ПЛР-тестів, з яких 205 — позитивніНа Львівщині за останню добу проведено 1312 ПЛР-тестів, з яких 205 — позитивніЯкі свята відзначають 24 вересняЩо приготували зорі на сьогодні? Гороскоп на 24 вересняВже четвертий рік поспіль рейтинг шкіл України очолює Львівський фізико-математичний ліцей«Горджуся тим, що наші діти найкрутіші», — Андрій Садовий про результати всеукраїнського освітнього рейтингуЛьвів'янам з інвалідністю по слуху місто виплатить матеріальну допомогуУ Львові готують фотовиставку про діток, які є під опікою Мобільного хоспісуЛьвів затверджує межі зелених зон: до кінця наступного року планують оформити межі всіх парківПонад 470 млн грн Львів скерував на допомогу захисникам УкраїниБізнес-гороскоп, на 24 вересня, для всіх знаків зодіакуНа Донбасі підірвалися двоє бійців. Їх доставили до лікарніWizz Air відновлює польоти зі Львова до БратиславиХто з українців має право на пільгову пенсіюУ Львові, взяли під варту 27-річного чоловіка, який грабував жінок у Франківському районіЧастина Сихова без гарячої води через ремонтні роботиУ великій ДТП на трасі Львів-Шегині загинули двоє людей
Авторизація
Календар публікацій
«    Вересень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Як приготувати суп із білих грибів з вершками



Інгредієнти:

Білі гриби свіжі – 2 кг



Оливкова олія – 1 ст.л.

Вершкове масло – 200 г

Цибуля ріпчаста – 2 шт.

Морква – 1 шт.

Борошно – 0,25 ст.

Вино біле сухе – 1 ст.

Вершки жирні – 1 ст.

Кухонна сіль – за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

Зелена цибуля – 1 г

Петрушка – пучок

Кмин – за смаком

Приготування:

Свіжі гриби помити, почистити та порізати. Тим часом нагріти велику сковорідку на середньому вогні. Для приготування засмажки змішати оливкову та 1 ст. л вершкового масла. Дрібно порізати цибулю та моркву і покласти в посудину. Додати гриби, кмин, сіль і перець й обсмажувати 15 хвилин, поки овочі та гриби не стануть м’якими. Додати 6 ст. холодної води, довести до кипіння й потім, зменшивши вогонь, варити 30 хвилин. Має вийти близько 4,5 стакани бульйону. Перелити бульйон у миску.

У сковороду покласти решту вершкове масло. Порізати зелену цибулю й обсмажувати близько 10 хвилин до золотистого кольору. Додати борошно і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Влити вино й ретельно розмішувати 1 хвилину. Влити грибний бульйон, посолити й поперчити, можна додати ще кмину за смаком. Бульйон потрібно довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 15 хвилин. У кінці додати вершки та дрібно нарізану петрушку. Подавати суп на стіл слід гарячим.



Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах