Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Як приготувати суп із білих грибів з вершками



Інгредієнти:

Білі гриби свіжі – 2 кг



Оливкова олія – 1 ст.л.

Вершкове масло – 200 г

Цибуля ріпчаста – 2 шт.

Морква – 1 шт.

Борошно – 0,25 ст.

Вино біле сухе – 1 ст.

Вершки жирні – 1 ст.

Кухонна сіль – за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

Зелена цибуля – 1 г

Петрушка – пучок

Кмин – за смаком

Приготування:

Свіжі гриби помити, почистити та порізати. Тим часом нагріти велику сковорідку на середньому вогні. Для приготування засмажки змішати оливкову та 1 ст. л вершкового масла. Дрібно порізати цибулю та моркву і покласти в посудину. Додати гриби, кмин, сіль і перець й обсмажувати 15 хвилин, поки овочі та гриби не стануть м’якими. Додати 6 ст. холодної води, довести до кипіння й потім, зменшивши вогонь, варити 30 хвилин. Має вийти близько 4,5 стакани бульйону. Перелити бульйон у миску.

У сковороду покласти решту вершкове масло. Порізати зелену цибулю й обсмажувати близько 10 хвилин до золотистого кольору. Додати борошно і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Влити вино й ретельно розмішувати 1 хвилину. Влити грибний бульйон, посолити й поперчити, можна додати ще кмину за смаком. Бульйон потрібно довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 15 хвилин. У кінці додати вершки та дрібно нарізану петрушку. Подавати суп на стіл слід гарячим.



Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах