Останні новини
Українцям підвищать пенсійний вік і вимоги щодо стажуЛьвів'ян закликають долучитися до акції «Святий Миколай для військових»Бізнес-гороскоп на завтра, 24 листопада, для всіх знаків зодіакуЗеленський одужав від коронавірусу«По міських лікарнях кількість хворих залишається приблизно на тому ж рівні», — А. СадовийМОЗ назвало області з найбільш завантаженими COVID-лікарнямиЛьвівщина на 79% виконала план призовуВночі у Львові горіла квартира (ФОТО)Прикордонники в «Шегинях» та «Раві-Руській» спіймали двох злочинцівСинютка привітав Садового з перемогою на виборахВ Україні за добу - 10 945 нових випадків COVID-19На Львівщині за останню добу проведено 940 ПЛР-тестів, з яких 400 — позитивніДе у львові та Винниках сьогодні не буде світлаНацбанк послабив курс гривні на десять копійокЯкі свята відзначають 23 листопадаПогода на Львівщині 23 листопадаЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 23 листопадаЯвка виборців у Львові склала майже 40%Соціологи оприлюднили результати екзит-полів на виборах у ЛьвовіТест. В якій позі ви сидите - така ви і людина! Впізнаєте себе?На Львівщині поліція зафіксувала 37 повідомлень про порушення на виборах, є відкриті провадження
Авторизація
Календар публікацій
«    Листопад 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Як приготувати жульєн у булочці



Складові:

Булочки круглі 10 шт.



Філе індички 500 г.

Сир твердий 300 г.

Гриби 500 г.

Молоко 300 мл.

Пшеничне борошно 1 ст.л.

Вершкове масло 35 г.

Оливкова олія 2 ст.л.

Мускатний горіх за смаком

Сіль за смаком


Приготування:

Для початку потрібно підготувати булочки. Необхідно зрізати верхівку і вийняти м'якуш за допомогою ложки. Щоб булочки трохи підсмажилися, відправляємо їх в духовку на хвилин 10-15. При цьому температура повинна бути не менше ніж 200 градусів.

Доки булочки готуються, наріжемо цибулю і смажимо її на оливковій олії. М'ясо потрібно додавати до цибулі на сковорідку, посолити і залишити смажитися на невеликому вогні. Подрібнити гриби та додати їх до м'яса. Коли грибний сік випарується, додаємо вершкове масло, борошно і смажимо ще деякий час. Потім вливаємо молоко, солимо і тушкуємо кілька хвилин до загустіння. Додаємо трохи тертого сиру і перемішуємо.

Готовий жульєн поміщаємо в булочки, викладаємо на начинку тертий сир і ставимо страву на верхню полицю духовки, розігрітої до 200 градусів.

Жульєн в булочках запікати 5 хвилин.
Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах