Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Як приготувати жульєн у булочці



Складові:

Булочки круглі 10 шт.



Філе індички 500 г.

Сир твердий 300 г.

Гриби 500 г.

Молоко 300 мл.

Пшеничне борошно 1 ст.л.

Вершкове масло 35 г.

Оливкова олія 2 ст.л.

Мускатний горіх за смаком

Сіль за смаком


Приготування:

Для початку потрібно підготувати булочки. Необхідно зрізати верхівку і вийняти м'якуш за допомогою ложки. Щоб булочки трохи підсмажилися, відправляємо їх в духовку на хвилин 10-15. При цьому температура повинна бути не менше ніж 200 градусів.

Доки булочки готуються, наріжемо цибулю і смажимо її на оливковій олії. М'ясо потрібно додавати до цибулі на сковорідку, посолити і залишити смажитися на невеликому вогні. Подрібнити гриби та додати їх до м'яса. Коли грибний сік випарується, додаємо вершкове масло, борошно і смажимо ще деякий час. Потім вливаємо молоко, солимо і тушкуємо кілька хвилин до загустіння. Додаємо трохи тертого сиру і перемішуємо.

Готовий жульєн поміщаємо в булочки, викладаємо на начинку тертий сир і ставимо страву на верхню полицю духовки, розігрітої до 200 градусів.

Жульєн в булочках запікати 5 хвилин.
Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:
Новини партнерів
Ми у соцмережах