Останні новини
Нероби за гороскопом — четвірка найбільш ледачих знаків ЗодіакуКілька порад, які допоможуть чоловікам покращити спілкування з дружинамиЯкщо зникнуть інтернет, зв'язок, радіо і ТБ: у Львові навчають, як діяти в надзвичайних ситуаціяхНезаконно літав у Крим: на Львівщині прикордонники не пропустили в Україну росіянина"Проводили спалювання під наглядом": в ДСНС прокоментували задимлення в Генконсульстві РФ у ЛьвовіВ екстреному порядку: Австралія закрила посольство у ЛьвовіГенеральне консульство Росії у Львові призупинило роботуТОП-3 знаки Зодіаку, для яких ця весна стане найважчоюЯкий копійчаний компонент додати в шампунь, щоб не мити голову щодняЕстонська розвідка показала карту, на якій Львів позначений ціллю для ймовірного обстрілу з боку російських військУ Львові стався обвал у житловому будинку: люди відмовилися від евакуаціїНідерланди переводять своїх дипломатів з Києва до Львова«Обманом змусили дути в драгер»: депутата зі Львівщини 4 рази впіймали п'яним за кермом67-річна жінка 3 місяці ходила зі зламаним хребтом і навіть не підозрювала про цеМеновазин: особливості застосування та ефективність препарату*Львівські бабаки дали свої прогнози на прихід весниУ Львові лікар протягнув зубами швидку, щоб привернути увагу до щеплення проти поліомієліту: відеоЯк знаки зодіаку створюють собі проблеми і псують життя — це допоможе зрозуміти корінь ваших проблемУ якому напрямку біжить людина? Тест покаже,як ви думаєте – чоловік або як жінкаБританія вслід за США переводить своїх дипломатів до Львова«Евакуація» до Львова: місцева влада розповіла, чи просили іноземні посольства виділити їм приміщення
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2025    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Як приготувати жульєн з креветками



Інгредієнти:

Креветки (варено-морожені) - 200 г

Печериці - 200 г



Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Вершки жирністю 10% - 250 мл

Вершкове масло - 2 ст.л.

Оливкова олія - 2 ст.л.

Борошно - 1 ст.л. Сир - 50 г

Мускатний горіх - 1/3 ч.л.

Сіль, чорний мелений перець - за смаком

Приготування:

Цибулю нарізати дрібно. Розігріти в сковороді оливкову олію й обсмажити на ній цибулю на невеликому вогні до прозорості (приблизно 4-5 хвилин).

Печериці очистити, нарізати тонкими пластинками та додати до цибулі.

Обсмажувати 5-6 хвилин. Зняти з вогню. Приготування соусу. Обсмажити на сухій сковороді борошно протягом 1 хвилини.

Додати вершкове масло, готувати 2 хвилини, постійно помішуючи. Влити у сковороду вершки, ретельно перемішати, щоб не утворилися грудки. Довести до кипіння й зняти з вогню. Додати у соус гриби з цибулею, мускатний горіх, сіль, чорний мелений перець, перемішати.

Креветки розморозити, залити окропом на 3 хвилини та очистити. Розкласти їх по порційні формочки, які перед тим слід змастити олією. Поверх креветок розкласти вершково-грибний соус. Сир натерти на дрібній тертці, посипати жульєн.

Запікати жульєн 10 хвилин у розігрітій до 200°C духовці.

Подавати відразу.

Рейтинг:
-
0
+
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах