Останні новини
У Львові чадним газом отруїлось двоє дітейВ Україні за добу госпіталізували майже тисячу людей з COVID-19В Україні за добу - 7 342 випадки коронавірусуНа Львівщині за останню добу проведено 2186 ПЛР-тестів, з яких 404 — позитивніЯкі свята відзначають 29 жовтняПогода у Львові 29 жовтняЩо віщують зорі на сьогодні? Гороскоп на 29 жовтняДієтологи назвали найгірший продукт для перекусуАстрологи назвали знаки Зодіаку, які розбагатіють у листопадіТриває реєстрація на національні “Ігри Нескорених”У дитячій лікарні на Орлика завершився доброчинний художній проект «Арт-терапія»ЛКП «Зелене місто»: все більше підприємств долучається до роздільного збору органікиНа Львівщині стартував проєкт із працетерапії для людей з інвалідністюТест. Наскільки ви ревнивіУкраїну затягнуть тумани, вдень до +19°Бізнес-гороскоп на завтра, 29 жовтня, для всіх знаків зодіакуНа Львівщині починають ремонтувати дорогу популярного туристичного маршрутуУряд виділив додаткові 1,3 мільярда на боротьбу з безробіттямРежим надзвичайної ситуації в Україні продовжили до кінця рокуМатч «Львів» – «Ворскла» пройде на «Арені Львів»На Львівщині судитимуть зловмисника за незаконну зрубку дерев
Авторизація
Календар публікацій
«    Жовтень 2020    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Як приготувати жульєн з креветками



Інгредієнти:

Креветки (варено-морожені) - 200 г

Печериці - 200 г



Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Вершки жирністю 10% - 250 мл

Вершкове масло - 2 ст.л.

Оливкова олія - 2 ст.л.

Борошно - 1 ст.л. Сир - 50 г

Мускатний горіх - 1/3 ч.л.

Сіль, чорний мелений перець - за смаком

Приготування:

Цибулю нарізати дрібно. Розігріти в сковороді оливкову олію й обсмажити на ній цибулю на невеликому вогні до прозорості (приблизно 4-5 хвилин).

Печериці очистити, нарізати тонкими пластинками та додати до цибулі.

Обсмажувати 5-6 хвилин. Зняти з вогню. Приготування соусу. Обсмажити на сухій сковороді борошно протягом 1 хвилини.

Додати вершкове масло, готувати 2 хвилини, постійно помішуючи. Влити у сковороду вершки, ретельно перемішати, щоб не утворилися грудки. Довести до кипіння й зняти з вогню. Додати у соус гриби з цибулею, мускатний горіх, сіль, чорний мелений перець, перемішати.

Креветки розморозити, залити окропом на 3 хвилини та очистити. Розкласти їх по порційні формочки, які перед тим слід змастити олією. Поверх креветок розкласти вершково-грибний соус. Сир натерти на дрібній тертці, посипати жульєн.

Запікати жульєн 10 хвилин у розігрітій до 200°C духовці.

Подавати відразу.

Рейтинг:
-
0
+
загрузка...
Додати коментар

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Клацніть на зображення щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код:

Новини партнерів
Ми у соцмережах